Agilityä siis Varkaudessa Arville ja Taimille 2 starttia / koira.

Ensimmäisellä radalla hyllytettiin Arvin kanssa jo kolmannella esteellä, kun se tuli putkesta pois. Kutsuin sitä heti kun se meni putkeen minimoidakseni putken jälkeisen kaarroksen, mutta Arvi ei ollut vielä ehkä syttynyt radalle, niin se tulikin sitten pois reppana, ja puomi käskystä pinkaisi selän takana olleelle A:lle. Loppurata oli ihan jees, ja muutenkin radalle valmistelu toimi hyvin. :)

Taimi oli todella mukavan oloinen. Se on ollut koko viikon kauhean virtanen, mutta olen yrittänyt säästeliäästi tehdä kaikkea, kun kisareissut on aina kisareissuja. Se oli ihan kympillä mukana koko ajan ennen kisoja, sekä lähtöön mentäessä. Hirmu kivasti lähdettiinkin. Puomilla se otti kontaktin vähän vinosti, siis tassut meni kontaktin sivuun, mutta työnsin itse kropalla aika voimakkaasti ennakoiden seuraavaa hyppykiertoa. Nämä jees, mutta siten se ei irronnutkaan putkeen, olisi pitänyt vähän pidemmälle viedä, ja niinpä se sitten viime hetkellä hyppäsi puomille, jonka alla putki oli. Mutta tajusi kyllä, ettei mennä puomillekaan ja hyppäsi sitten putken päälle. :D Loppurata taas puhtoisesti, kepit erittäin kivasti, ja keinullakin tosi hyvä ja tarkoituksenmukainen toiminta. :)

Toisella radalla onnistuttiin. Arvilla pysähtyi vauhti kerran välistävedossa, muuten basic-menoa. Yliaikaa tuli ~ 1 s.

Taimin pysäytin kontakteille, kun ekalla radalla kyllä pysäytin mutta lähdöt tuli aika nopeasti tehtyä. Kepit taas kivasti. Virheetön rata, yliaikaa ~ 2 s.

Nyt siis sain vertailukepoiset ajat koissuille. Olisin ajatellut, että Taimi olisi ollut nopeampi. Toisaalta pysäytin sen kontakteille, mitä en Arville tee. Arvi myös kokeneena lukee itse rataa ja etenee suorat siksi hyvin ja irtoaa niillä kivasti. Sitä voin myös vedättää enemmän. Toisaalta Arvin vauhti katkeaa sitten tietyissä kohdin, kun taas Taimilla vauhti on enemmänkin vakiona koko ajan. Taimi on vielä kokematon, välillä sille tulee pieniä sivuttaissuunnassa hyppyjä, kun se hetken ajattelee lähtevänsä jollekin muulle esteelle kuin mitä olen ohjaamassa. Paljon en uskalla vedättää, kun kokemusta on niin vähän. Kaarroksiakin sille tänään tuli, joita ei ennen niinkään ole totuttu tekemään. Ohjasin sitä niin kuin Arvia, enkä käännöspaikoissa niin kuin Taimia yleensä, jolloin sillä ei tule kaarroksia juurikaan. Tällä radalla kärkiajat olivat -5 sekunnin tuntumassa eli ei mikään superväljä ia. Näihin suhteutettuna ihan perusmenoa aikojen puolesta, olisivat toki saaneet mennä alle ihanneajankin. :)

Tästä se nyt taas alkaa, kahden koiran kanssa kikkailu samassa luokassa. :) Hauskaa!