Tiistai reenissä siis Taimin ja Arvin kanssa. Taimin kanssa tehtiin joitain irtoamisia, ja sitten melkein sellainen ratapätkä, mitä oli treeniin suunniteltukin. Otin jonkin verran tekniikkaa toistoina. Ei se huono veto ollut, koska Taimi kyllä teki, vaikka sillä olikin sitten aina vähän omat kuviot mielessä. Vaikka se kestääkin toistoja, niin niihin ei saa niin hyvää spiriittiä tekemiseen, mutta sehän on tiedettykin, siksi ehkä jää vähemälle. Tekniikkaa pitäisi silti silloin tällöin treenailla. Esim. käteen tulemista olisi syytä vahvistella. Välistävetoja tehtiin tänään parit kanssa. Hypyn ohi vienti pituudelle tuntui mahdottomalle, kun Taimi lukitsi hypyn jatkuvasti, eikä kuunnellut käteentulokäskyä. Sitä ei ole kyllä paljon treenittykään aikoihin.

Vauhtirata meni kuitenkin kivasti. :) Yritän nyt suunnitella, minkä verran näitä toistojen kanssa tehtäviä nippeleitä otetaan, ja mihin väliin taas irtoamista, jotta motivaatio kestää. Pientä kehitystä voisi yrittää hakea, kun ollaan tehty nyt aika kauan samalla kaavalla. Tarttis jotain vertaistukea asiaan. Äh, kumpa kaikkea voisi treenata yhtä paljon aina ja jatkuvasti, mutta täytyy priorisoida. Agility pysyköön kertaviikkoisena.. ainakin yrittäköön. ;)  

Arvista ei juuri uutta mainittavaa. Mainitsen nyt kuitenkin, että hyvä se on! :D Hyppi tasajalkaa pihalla, kun otin sen autosta. Pieni liike kohti hallia, ja tasajalat hyppi ovelle odottamaan. Liikkis.