Tänään tokosteltiin taas Päivikin ja Hertan kanssa, tällä kertaa Joensuussa Joan hallilla. Ennen varsinaista rupeamaa tein Taran kanssa seuraamista ja siirtyilyä perusasentoineen. Päivikki oli havainnoija. Alkuun homma meni hyvin, sitten jossain vaiheessa homma lässähti kasaan. Tällä kertaa kuitenkaan Tara ei lähtenyt totaalisesti, vaan oli pälyillyt ja haahunnut, otti kuitenkin perusasennot. Tehtiin ruutu, jossa liian myöhään maahanmenokäsky ja jonkin verran nuuskuttelua. Ennen toista ruutua Hertan auto tuli, samoin Hertta sisään halliin, ja Tara häiriintyi selvästi, vaikkakin meni nyt paremmin ruutuun (kuitenkin tarkkaillen vähän taaksepäin häiriöihmisiä), ja nyt maahanmeno nappi. Loppuun makkararinkiä ja yhteiskehua, jossa Tara pysyi hyvässä tilassa. Nyt siis seuraavaksi aletaan tehdä kunnolla naksuttelua ihmisten katsomisesta ja vaikka maan nuuhkimisestakin. Ja oikeasti. Tara mukaan treeneihin, kokeisiin, kisoihin, ja tätä leikkiä nyt toteen. :)

Taimi

Taimin kanssa otettiin muiden kanssa alkuun paikkaistuminen, jäin näkyviin. Ei ongelmaa. Paikkamakuu muutaman hetken ja piilossa, ei siinäkään mitään, Hertta häiriköi.

Omat liikkeet tehtiin kahteen erään. Ensimmäinen aloitettiin seuraamisella.. paikka yritti edistää jatkuvaan, ja lähinnä pureuduttiin paikan taaemmas himmaamiseen. Taimi jaksoi. :) Loppua kohden parani, eikä tarvinnut niin paljon käyttää apuja. Muutama vapaasta käynnistä istuminen, kun se alkoi tarjoilla taas muita jääviä niin hanakasti. Siis takaisin istumissulkeisiin..

Toinen erä aloitettiin luoksarilla. Alkuun seisominen, sitten seiso-maahan, ja loppuun suora. Erittäin hyviä pysähdyksiä ja välejä! Seuraavaksi pari kolme läheltä ruutuun menoa, loppuun yksi pitkä, jossa Taimi ei himmannut ennen aikojaan. Hienoa! Viimeisenä tehtiin kaukoja. Pari yksittäistä, ja yksi kolmen setti. Nyt oli taas more like it, joten etenemistä tapahtuu tälläkin saralla.

Kiitän ja kumarran taas treeniseuraa mukavista tuokioista ja eteenpäinvievistä ajatuksista. Oli ihan huippujuttu koko treeni, ja pätevät Hopeakettuset ovat omiaan inspiroimaan pientä Taimistoa kohti suurta maailmaa. :D