Silja tuli hieromaan koirat aamusta. Taimi oli ensimmäinen käsiteltävä. Pehmeässä, hyvässä kunnossa oli lihakset. Oikea pakaralihas ja siitä läheltä oli joitai pikkulihaksia vähän hellänä, SIlja epäili jotain liukastumista. Selkä, etupää, pääosassa tuota pientä juttua takapää siis kondiksessa. :) Arvilla niin ikään ei isompaa ollut, keskiselästä vähän reagoi, siitä se on ennenkin. Pitääpä ottaa se nyt itse silloin tällöin hierontaan.

Riikan kanssa otettiin pikkutokoa pakkasesta huolimatta Utrassa. Taimille alkuun luoksetuloa, jossa seisominen saisi olla nopeampi. Nyt ei tullut kuin yksi (kolmesta) minusta hyvä seisominen, alusta ehkä otettava vahvistamaan. Maahanmeno superb. Voi olla, että tuon maahanmenon myötä se seisominen on hidastunut. Siis ei liu'u läpi, vaan reagoi hitaammin. Katsotaan ensi kerralla, kun ei tuo ole ollut tapana olla ongelmana, ehkä ei olekaan. 

Tunnari kerran, ihan mallikelppoinen, oman nappaaminen nopeutunut huomattavasti. Ruutua loppuun. Läheltä, kaukaa, seisomaan, maahan. Toistot kuitenkin niin minimissä kuin mahdollista. Nyt meni myös hyvin maahan. Pari lähtöä vielä erikseen, hyviä.

Tara teki luoksaria, jossa ihan ok suorituksia. Alkuun seisomiset oli tosi hyviä, sitten alkoi vähän liukua, joten piti tehdä toistoja. Ruutuja kaukaa, läheltä jne. Ei ongelmaa. Alkuun seurautin eleettömästi, ja mentiin Riikan läheltä, joslloin kerran kävi hyppäämässä vasten, mutta en reagoinut. Myöhemmin kentälle tuli lapsia, joita kohti kävelimme Taran kanssa, mutta se ei häiriintynyt niin yhtään niistä, jee! Ihan hiton hieno juttu. :) Yksi tunnari, jossa näkyi, ettei olla aikoihin tehty, hyökkäsi kapuloille, toi oman viereisen (ei Taralle yleistä), joten tehtiin toinenkin. Toi oman, vaikka härkki muita. Nyt soo soo minulle, pitää myös Taran kanssa tehdä tunnaria, jos teen Taimin kanssa!

Loppuun pientä lenkkiä ja kahvittelua, teki oikein hyvää niin koirille kuin emännällekin. :) Kiitos Riikalle ja Ajalle. :)