Käytiin Katin ja Kylli-sheltin kanssa hallilla pyörimässä. Vähän agia, vähän tokoa, mitä nyt kukakin teki

Taran kanssa halusin ottaa nyt agia, kun ollaan aika ahkeraan väännetty tokoa. Putkia, A:ta ja matalia hyppyjä. Hiiri oli palkkana, ja onpa kivaa, kun se niin tykkää siitä. :) Ei vanhalla Taralla paljon leikitty aikoinaan agitreeneissä... tai vanhalla Lauralla? Mutta sellaista räyskäämistä se oli, putkesta vaan kuului mölinä, ja irtoaminen yhtä vaikeaa kuin ennen. Mutta saatiinpa vähän vaihtelua arkeen.

Arvi veti myös vähän putkilla, ja keppejä tehtiin kans urakalla. Voi mikä pettymys sille oli, kun kerran keppien päässä olikin naru- eikä kumipallo. Itku melkein pääsi.. :D Kumipallo kunniaan!

Taimille alkuun luoksaria. Eka pysähdyn oli hitaahko, mutta muut hyviä. Maahanmeno oli super. :) Ruutu kerran pitkästä matkasta. Lähetin myös lähempää ja pyysin seisomisen jälkeen maahan, jolla se ensin istui. Ei osaa odottaa maahanmenoa vielä yhtään ruudussa, pitää nyt tehdä sitäkin joka kerta. Vähän laiskoja lähtöjä tehtiin kanssa. Laukkaa, mutta ei ole sellaisessa mielentilassa, jossa toivoisin.

Toiseen settiin kaukojen vaihtoja taas ykkösinä, kakkosina ja kolmosina. Tunnari, jossa nuusnuusnuuski monesti ja toi oman hyvin. Pätkä seuraamista, ruutuun kävin laittamassa sen maahan ja sieltä sivulle loppupalkalle - nyt oli oikea mieli.