Noniin, tänään päästiin taas etsiskelemään, tällä kertaa molempien tyttösten kanssa. Avattiin aluksi ääntä tutulla treenillä, joka meni tutusti hyvin.

Taimin maalihenkilö oli lähellä ruokintapistettä. Menimme rinteen päälle ja sieltä sitten laskeuduttiin alas. Taimi löysi, ja haukkui hyvin! Tasainen haukku, ja se myös käyttäytyi hyvin haukkuessaan - siis kuten siinä erillistreenissä. En muistanut ottaa omaan taskuun lisänameja, ja Taimi vaikutti vähän petyneelle. Sais siis kyllä palkat maalimieheltä, ja piti sitten mennä kotaan palkkaamaan vähän lisää. :)

Taralle jippona liikkuva ja voivotteleva maalimies. Tara löysi sen, kun olin itse vielä aika kaukana. Se haukkui melko kauan, mutta kun olimme lähempänä, Tara tuli vastaan. Se haukkui luonani, ja pyysin näyttämään mitä löytyi. Vähän kaarroksen kautta se palasi Leenan luo haukkumaan. Vähän siis sillä taisi pokka pettää kuitenkin, kun joutui niin kauan toimimaan yksin. Se oli sitli erittäin hyvä treeni - Tara tarttee nyt vähän haastetta ja vaihtelua. 

Aikaisemmin iltapäivällä käytiin taas ottamassa pikkutokoa. Taralle pari luoksetuloa, ja kaukoja. Kaksi kaukosettiä - ekassa se vähän kuumui ja äänteli, mutta tehtiin sitkeästi loppuun parista virheasennosta huolimatta, ja täydestä matkasta. Toisella kierroksella työ palkittiin, kun taas täydellinen setti.

Tamin alkaneesta valeraskaudesta johtuen en eilen ottanut sille lelua mukaan, koska joskus sillä ei riitä silloin siihen huumori. Eilen se kuitenkin treenin päätteeksi otti Arvin hihnan suuhunsa ja alkoi kiskoa Arvia pitkin kenttää. Laitoin tyttöjen hihnat kasaan ja pyysin tarttumaan, ja niitä sitten revittiinkin satasella. Tänään siis lähti lelukin mukaan - "valeporokoiraonki" oikean jäätyä Lappeenrantaan. Alkuun jätin Taimin paikoilleen, kävelin itse kentälle ja kutsuin sivulle. Kun se oli aika lähellä, heitin ongen vesille, ja sitten sitä rallateltiinkin pitkin kenttää. :D Maasta toinen sivulletulo namisaalistuksella, ja oli tosi hyvä. Eiköhän se ala sitten olla siinä. :)

Kaukoja taas kymmenestä metristä lyhkäsinä vaihtoina, ja homma pelas. Hyvää lupailee.