..hallilla tokotellen. Napakat pikkutreenit käytiin heittämässä koissujen kanssa, kun koe se tulla tupsuttelee, olipa pakkasta tahi ei.

Taimin kanssa aloitettiin seuraamisella. Tosi kivaa menoa, eikä perusasennotkaan olleet niin edessä enää. Juoksussa tahtoi laukkia, mutta kun tein aika pitkään, meno tasottui, josta palkkasin. Liikkeestä istuminen palkaten melkein heti kun jäi istumaan.

Hyppynoudon palautusta yritettiin aluksi kongilla (koska joku jätti kapulan kotiin just kun oltiin saatu se reissusta takasin), se oli liikaa - kongi tippui suusta heti kun lähti liikkeelle. Taimi teki ilman kongia niiiiin hienon eteentulon, että palkkasin sen, se oli oikeasti ihan super. Ketulla sitten kaksi palautusta ja yksi hyppynouto, ne onnistui tosi hyvin. :) Ja oli kivaa vaihtelua, ei ollakaan tehty noutoa oikeastaan muulla kuin kapuloilla, paitsi tietysti esine-etsinnässä.

Noudon perään tehtiin tunnari, jossa nuuski hyvin, kehuin kun oli omaa ottamassa, ja toikin sen melko pian (nuuski vielä muut läpi). Ei toistoja. Tuonti saisi siis olla varmempi, vaikkakiin se varmasti paranee toistojen myötä, mutta ollaanhan näitäkin jo tässä joku aika tehty. En kuitenkaan painoista yhtään tai vaadi mitään kovasti, koska liike on muuten erittäin hyvällä mallilla (meno, nuuskinta, oman tunnistus ja tuonti luovutuksineen), ainostaan siis se, että sillä ei vielä riitä varmuus tuoda sitä omaa saman tien kun sen haistaa.

Kaukoissa yksi kolmen setti (i-s-m) ja yksi nousu (s). Leikittiin Lappeenrannssta palanneella ketulla tovi, otettiin pätkä (hienoa) seuraamista, jossa juoksuun lähtökin oli nyt mallikas. Siitä kehut ja loppupalkalle. Lupaava treeni.