Taran kanssa käytiin taas Niinivaaran tyttösten kanssa treenailemassa. Pitää tosin mainita eiliset maneesilla hengailut, kun otin Taran aamupäivällä mukaan, kun olin kisoissa töissä. Hengailtiin, ja palkkailin Taraa käytännössä kaikesta mitä se nyt tekikin. Hiljaisessa nurkkauksessa kokeiltiin vähän seuruuhommia. Kivaa menoa oli, mutta jos tehtiin käännös sinne, missä ihmiset olivat (vaikkakin kaukana) se aina stoppasi ja katseli niitä ennen kuin taas muisti mitä on tekemässä. Vaikeaa. Joka tapauksessa saatiin oikein hyvät ja kivat mielitreenit sille, jos ei mennä eteenpäin niin ei varmastikaan kyllä taaksekaan.

Tänään sitten taas kehääntuloa ja seuruuta. Vaikka kentällä oli vain Heljä ja toisessa kohtaa niinkin outo juttu kuin muovipussi, niin se otti molemmista häiriötä, mutta kokosi itseään ja pystyimme jatkamaan hommia. Hiirellä leikittiin ja riehuttiin. Aika kivaa menoa siis. Kaukoja, joissa alkuun oli taas levottomampi ja äänekkäämpi, maasta istumaan piti tehdä toistoja, ja loppuun pidempi setti erittäin hyvin. Häiriöt (etenkin takaa kulkeneet kävelijät rattaineen) olivat selvästi iso haaste. Mutta hyvä haaste, joka saatiin siihen treeniin. Loppuun muisteltiin luoksetuloa vähän.

Taimi sai jäädä kotiin, kun mietin että kaksi stressiä (valeraskaus ja eiliset kisat) päällekäin, niin pitää antaa sen nyt huilata. Kotona tehtiin illalla kuitenkin kaksi tunnaria, jotka olivat sitten aivan yli-innokkaat, mutta omaa nousi. Kaukojen vaihtoja myös pikkuisen.

Täsäpä muuten (huonolaatuista) videota eilisistä kisoista. KLIKS.