Niikalla Heljän ja Riikan kanssa. Juuri kun ajattelin, että joskus tuntuu turhauttavalta Taran kanssa, se tietenkin veti tosi hienosti koko treenin! :) Antaa uskoa! Aloitettiin tulemalla "kehään". Otin alkuasennon, odoteltiin ja lähdin seurauttamaan. Hyvin meni. Muutamia siirtymisiä ja pikkuseuraamisia, kaikki ilman palkkaa. Mentiin Riikan ja Heljän välistä, jolloin vähän pälyili ja irtosi, mutta jatkoin itse vaan eteenpäin ja yllättävän nopeasti Tara palasikin seuraamaan. Tästä superkehut, ja uusi yritys, joka oli nyt oikein hienon hieno! Leikittiin väliin ja ilakoitiin. Tehtiin myös liikkeestä istuminen ja kaukoja. Jospa se kuitenkin vielä saavutetaan, siis sellainen oikea kisakunto.

Taimin kanssa ekassa setissä tehtiin pätkä seuraamista, jonka paikka on taas palautunut oikeaksi. Muutenkin tuntui kivalle. Muutama istuminen ja liikkeestä istuminen kanssa ekassa setissä. Toinen setti aloitettiin noudolla, jossa lainattiin "sorvattua" kapulaa. Ensimmäinen tuonti oli hassu, Taimilla oli kapula pitkittäin suussa. :D Toiselle se varasti, mutta pito ja palautus oli niin hyvät että sorruin tunteilemaan, ja hyväksyin noudon. Nyt ei enää ikinä saa hyväksyä varastamista, pitää skarpata. Rauhoittelin vähän, ja tunnari heti putkeen. Haisteli kolmeen kertaan erittäin nätisti, ja lopulta otti ja toi oman, ei valittamista. Kaukoja loppuun, jossa alussa menetti vähän keskittymistä häiriön takia, mutta loppuun parani oikein kivaksi setiksi. 

Jouduttiin otamaan vielä kolmas setti, kun muistin, että ruudusta lähtöjä pitäisi alkaa treenata. Heljä piti Taimia pannasta, minä kävelin poispäin, ja käskystä Taimi sivulle. Ekassa se oli vähän hämillään, vaikka tulikin hyvällä vauhdilla, kolmas oli jo varma juttu. Pitää tänään yrittää tehdä ihan treenisuunnitelmaa pitkästä aikaa, kivaa.