Niikalla treenattiin Riikan ja Heljän kanssa. Arvi teki vauhtihommia alkuun, seuraamista, luoksetuloa ja vähän kaukoja.

Taimi aloitti seuraamisella, joka oli tosi kivaa. Paikka oli maino, käännökset hyviä. Toisena oli ruutuun lähetys, oli aika vaikeasta suunnasta, kun takana ollut auto vähän hämärsi hahmottamista. Pysähtyi vähän liian eteen mutta korjasi itse paremmin. Toisesta suunnasta se keksi istua ruutuun, joten vielä jouduttiin hakemaan ideaalisuoritusta. Lopuksi saatiin italianpallon arvoinen suoritus, jolloin pallo lensi suoraan penkkaan, mutta Taimi löysi sen. :)

Tunnaria tehtiin niin, että kapulat olivat minun ja Taimin välissä, lähempänä Taimia, kapuloita yhteensä kolme. Etsi hyvin oman, otti ja jatkoi matkaa minun luo. Kaksi onnistunutta. Sitten ajattelin ottaa vähän idarin alkeita, mutta en oikein miettinyt, miten teen, ja kokeiltiin vähän eri jääviä, seuraamiseen lähtöä ym. Pitää jatkossa olla selkeä sunnitelma, jos tätä tehdään. Loppuun vielä ihan seuraamista vaan.

Taralla oli pari lyhyttä paikkamakuuta ja kehään tulo. Seurasi hyvin ilman häiriöitymistä, kerran meni Riikan luo, kun läheltä käveltiin. Seurautin kasia ihmisten ympäri, lopulta vapautin Riikan luo lihapullalle. Tuo pitää ottaakin treeneihin mukaan. Tämän lisäksi ruutua, nouto ja tunnari. Ihan hyvää, asenne pysyi katossa.