Eilen touhuttiin etäpäivän kunniaksi vähän enemmän. Pienet tokot tytöille, jossa otettiin jokainen tehty liike molempien kanssa vuorotellen. Seuraamista, ruutua, luoksetuloa ja tunnaria. Taimin kanssa palattiin ruudussa paikan vahvistuksiin, alkoi pelittää hyvin. Tunnarin palautuksia niin kuin nyt tehty, kapulat oli ehkä vähän vaikeita, joka toi epävarmuutta. Joka tapauksessa suunta on nyt oikea näissä molempien liikkeiden harkoissa. Taralla oli hurjat kierrokset päällä, ja näppärästi teki.

Illalla mentiin vielä hukkiksiin. Taimille taas haukkuharkkaa alkuun, joka taitaakin olla sen lemppari kaikista! Häntä heiluu vaakatasossa ihan puolelta toiselle, ja kiekat nousee. Kahdentoista ja kahdenkymmenen setillä mentiin. Maalimiehiä etsinnässä kaksi, joista ekalla haukku kunnes tulin, toisella palkkaus löydöstä. Alue oli jo mukavan tallattu meidon vuorolla.

Tara etsin ihan ensimmäisenä, ja kun mitään hajuja ei ollut, se kääntyi minua kohti haukkumaan aika ajoin. Kun oltiin lähempänä maalareita olevaa aluetta, se alkoi vähän laajemmin liikkuakin, ja kävi myös katsomassa pyynnöstä alueita. Maalimiehiä niin ikään kaksi, ja hyvät oli hommat.