Tiistaivakkarit vuorossa, joten käytiin hallilla treenimässä agilityä, ja vähän ruutua Taimin kanssa. Pari kymmenestä metristä menoa ruutuun, syvyys hyvä, mutta on oikeassa reunassa enemmän, joten pitää seurata, ettei ala mennä liian reunaan. Siis paikka on ihan jees nyt, mutta ettei vaan liukuisi sitten liikaa.

Agilityssä en saanut Arvia täysin syttymään. Pitkään onkin mennyt tosi hyvin, mutta päivät ne nyt vaan vaihtelee ihmisillä ja koirilla. Tehtiin siis lyhennettynä, mutta vaadin tiettyjä juttuja. Miron kontaktialusta oli jäänyt puomille, ja Arvi teki oikein hienon kosketusalustakontaktin, ylättyi oikein kun alusta oli siellä. :D

Taimi leikki hyvin kettua, ja eka treenipätkä oli hyvä. Se etenikin tosi hyvin, ja oli säpäkkä, muttei tuntunut käteen ihan niin säpäkältä kuin viimeeksi. Sain kuitenkin tehtyä hyvän työskentelyn itseltäni tähän peilaten, vaikka itse sanonkin, ja Taimi oli loppujen lopuksi aika täysillä mukana. Toisella vuorolla kettuiltiin alkuun, tehtiin puomi ja sitten suunniteltu pätkä, jossa ei ollut juuri moitetta. Jei! Jukra, jos onnistuisin tekemään tälläistä työtä sen kanssa kuin kahdessa viime treenissä.. siihen tietysti pyritään, mutta niillä mennään, mitä milloinkin annetaan. :)