Ensimmäiset kello viiden tokot valoisassa! Kerettiin vetää kaikki (Tara ja Taimi, Halla ja Wicca) ennen pimeää oikein hyvin. Niikalla siis puuhasteltiin.

Taralle kehään menoa seuraten, kohti Heljää ja autoa. Tara ei suostunut häiriöitymään tänään! Vähänkö oli hienoa. Paikalla käveli vielä joku ulkopuolinen henkilö, vaan ei sekään haitannut. En palkannut namilla (välillä lelulla), vaan jatkettiin parin seuruusetin jälkeen luoksetuloon. Ekassa taas vähän pitkät pysähdykset, tokassa hyvät. Kaukoja vielä loppuun, intoa oli, jouduttiin vähän uusimaan, kun teki vääriä vaihtoja, mutta viimeinen setti oikein onnistunut. Fiilis pysyi yhtä korkealla koko ajan. Palkkautui eilisen tapaan ekstraherkusta, mikä onkin erikivaa, jos alkaa toimia pidemmän päälle.

Taimille alkuun lyhyt paikkamakuu Wiccan seurassa, olin näkyvissä. Seurautin tähän, ja hyvä oli meno. Oma setti aloitettiin ihan hetken kontaktijutuilla, ja täytyy sanoa, että se on nyt parantunut, eli katkokset ja kyttäily alkaa olla ohitse. Kaukoja tehtiin pitkästä aikaa, eikä niissä ollut muuta vikaa kuin ky-ky-kylmä alusta. Urhoollisesti Taimi pysyi maassa, nosti vaan etutassua ilmaan reppana. Vaihdot siis hyviä riippumatta minun välimatkasta. 

Metallinouto tehtiin kokonaisena, ja meno + paluu oli oikein hyvällä vauhdilla, eikä varastanutkaan kapulalle. Tunnari kokeenomaisena, tapaturmallisesti tiputti matkalla, mutta poimi ja toi heti minulle, eikä siis selvästikään tiputtanut miettiäkseen oliko se oma.

Taran kanssa toivoa ja uskoa, Taimin kanssa nautiskelua työn tuloksesta. Jes.