Nysse Taimi sitten juoksee. Mukavaa, kun nyt voi katsella koekalenteria taas ihan idean kanssa (se toki on elämässä tärkeintä). Joan toko-koe jää harmittavasti välistä, samoin Piritta Pärssisen koulutus seuraavana päivänä. Onneksi on vara-Tara, joka pääsee nyt siis kokeeseen ja kursseilemaan. Se onkin oikein hyvä; Taran kanssa on tehty töitä ja muutosta nyt jo jonkin aikaa, ja uskoisin, että jotain pitäisi jo näkyä, jos vaan itse osaisin laittaa itseni oikeaan moodiin. Pari takapakkitreeniä on ollut, mutta sitten taas niin upeita treenejä, että toivon kipinä on syttynyt. Menipä koe miten meni, nyt yritetään! Ja kurssilla voisin hyvin saada ideoita Taralle, samalla tietysti Taimia varten syttynee joitain uusia vinkkejä myös. Tämän vuoden olen luvannut yrittää tosissaan Taran kanssa, ja päättää sitten miten jatketaan kokeissa käyntejä vai jättäydymmekö pelkälle treenilinjalle, kun se on on koiralle mielekästä. Nyt on hyvä aloittaa, ettei jää sanahelinäksi.

Taimin kanssa kokeisiin on tarkoitus lähteä mahdollisimman pian. Näillä näkymin kokeet aloitettaisiin taas Pieksämäellä, jonne päästäisiin 20.3., ja 27.3. mahdollisesti osallistuttaisiinkin omiin agikisoihin. Ageja onkin sopivillapaikkakunnilla huhtikuussa ja toukokuussa, jonne ehkä laitetaan yksi näyttelykin "kepillä jäätä" periaatteella. Luonnetestin suhteenkaan ei toivottavasti ole ongelmaa, uskoisin Taimin olevan normaali jo toukokuun puolessa välissä, vaikka se jonkinlaista valeraskautta ilmentäisikin. Mutta se varmistetaan sitten kun aika on.

Tara pääsi tänään hukkiksiin yksin. Se on nykyään aina lähdössä mukaan, kun reppua pakataan. Ihana. Treeneissä se oli vähän hangon keksi. :) Hyvät etsinnät, vaikka joutuikin vähän uimaan hangessa, eikä kovin kevyttä ollut työskennellä. Jaksoi kuitenkin loppuun asti.