Käytiin Kontiolahden puolella seuran omissa kisoissa pyörähtämässa 2 rataa / kirsu. Kisataukoa on kertynyt viime itsenäisyyspäivästä asti, ja olisihan tuota voinut kertyä vaikka vähän enemmänkin. :P

Taimin radat eivät olleet ihan sellaisia kuin odotin. Sillä on alkanut ilmeisesti pieni vaisuuskausi, mitä jo viikolla vähän uumoilin. Kyllä se innostui maneesissa, mutta ei ollut ihan parhaimmillaan missään vaiheessa, edes radalla. Ensimmäisellä radalla jätti kepit kesken kun kehuin, eli se oli turhan kuulolla verrattuna normaalimenoon. Jatkettiin rataa ilman pysähdyksiä, joten hylky. Nyt sain ottaa kontaktit rauhassa, eli pysäytin ja kehuin kaikilla kontakteilla, jotka mukavasti olivat radalla. Toinen rata lähti vähän paremmin, ja vähän innokkaammalta tuntui, ilme oli hyvä kun lähti esteille irtoamaan. MUTTA ne kepit. Sinne asti puhdasta rataa, kepeillä toiseen väliin avokulmasta. Korjasin, taas toiseen, kielsin. Seuraavakin väärin, sitten oikein mutta kun kehuin, tuli pois, ja vasta sitten saatiin onnistuneet kepit. En kehunut, ja pysyikin niillä. Onneksi ei pahempaa saatu aikaiseksi, kun se ihan hyvin irtosi viimeisille esteille.

Arvi oli hyvällä fiiliksellä maneesissa. Ensimmäinen rata ihan ok, livahti väärälle hypylle selän takaa, joten aika alussa jo hylky. Kepeillä ei myöskään ollut oikein imua, mutta ihan perusasrvia nähtiin, eikä pahempaa valittamista. Tonen rata oli paljon parempi, kepilläkin oli paremmin, irtosi kivasti.. ja irtosi liian aikaisin kahdelle viimeiselle hypylle, kun yksi jäi välistä. Tuloksen  siis myös 2 x hyl.

Onneksi seuraavat kisat ovat vasta huhtikuun lopulla Lappeenrannassa. Taimin ohjelmaan kuuluu kevyttä, motivoivaa treeniä, yllättäen keppipainotteisesti... Arvin ohjelma jatkuu normaalina.