Riikan kanssa käytiin heittämässä pieni treeni-, lenkki- ja shoppailumatka Pilkkoon. Tara pääsi taas mukaan toivuttuaan silmätulehduksesta, ja toisena sankarina Taimee, jolla onkin seuraava koe jo kohta. :P Kai se pitää siis vähän treenaillakin.

Tara aloitti. Sueraamishommeleita otettiin vähäsen, niissä ei sen kummempia ihmeitä. Ei ollut väliä, että oli uusi paikka ja enemmän häiriötä. Liikkeestä istuminen muisteltiin myös, eipä siinäkään ihmeitä. Varsinaisesti halusin pureutua ruutuun, johon lähetyksiä suht läheltä. Oli vähän tahmaisia lähtöjä ja haukkuja. Taralla oli ilmeisesti mielestään taas oikeus haukkua, kun kokeessakin oli niin kivaa ja sielläkin vallan haukuttiin ja vieäpä riehutettiin siitä hyvästä? Hiljaisia menoja haettiin, ja tuli ihan hyviäkin sitten. Toinen pureutumiskohta oli kaukot. Ääntä eli ihan rehellistä haukkua oli mukana alusta asti. Sitä ei voinut sallia, joten vähän jouduttiin hakemaan ihannesuoritusta. Lopuksi homma alkoi pelittää kuitenkin hyvin, ja oli kiva saada oikein hyvä setti pohjalle muhimaan.

Taimin ensimmäinen setti käsitti leikkiä, johon myös Riikka osallistui. Oli aika kivaa menoa ja meininkiä. Varsinainen tokosetti puolestaan alkoi ihan seuraamisella ja askelilla ja käännöksillä, joissa itse olen nyt ilmeisesti hiffannut, miten pitää liikkua! Ooooh... Kummasti homma on helpottunut tämän oivalluksen myötä. Riikka käskytti liikkeestä istumisen, eipä taaskaan ongelmia. Ehkä tehdään tätä nyt pari kertaa vaan käskytettynä ennen koetta, en usko että siihen sen monimutkaisempaa tarvitsee ajatella. Seuraaminen tuntui nätiltä.

Vein Taimin ruutuun maahan, ja tehtiin vaan ruudussa pysymistä. Osasuorituksia on hyvä muistella, ja en halunnut lähettää sitä ruutuun, kun maa oli aika liukas. Loppuun kaketsuja, joissa alkuun ihan yksittäisiä seisomaan tai istumaan nousuja pitkästä matkasta. Loppuun i-s ja loppupalkka. Hyvält tuntuu. :)