Jaahas, oltiin sitten pitkästä aikaa möllikisoissa, ja lajina agility. Taimi osallistui sekä ykkösten rataan, jossa ei voinut tosin sijoittua kun on liian hyvä ;), sekä epäviralliselle radalle, johon myös Arvi pääsi liitelemään.

Taimin ensimmäinen rata meni sujuvasti muuten, mutta kepeillä tuli sählää, ja meni jonnekin keskelle keppejä aloittamaan ne lopulta. Itseasiassa kohta oli kun toisinto eräästä viime syksyn Lappeenrannan kakkosten radasta, ja ihan samalla tyylillä hyllytettiin sielläkin: putkelta tarkoitus mennä kepeille, molemmilla puolilla tyrkyllä hyppyjä, joihin pieni ruskea tykkää irrota. Se on tosi mukavaa huomata, ettei itse kehity näissä paikoissa! Mutta kontaktit hyvin, palkkasin niillä. Meno ei ollut yhtä säpäkän tuntuista kuin meidän toisella radalla, vaikkei nyt paljon parane parjatakaan.

Arvi kulki ihan jees, taisi ottaa ainakin puomilta vitskan, ja putkella kieltäytyi. Tai sitten vaan toisesta, kun tulos taisi olla 5. Tämä oikeutti kuitenkin päivän tavoitteeseen, eli pokattiin ykköstila ja palkinnoksi hieno BF:n sponssaama Hurtta-nahkahihna. 

Taimin radalla oli parempi meno tosiaan kuin ensimmäisellä radalla, mutta muuten kyllä ei ole kovin paljon kehumista ainakaan sellaisessa asiassa kun hallinta tai ohjattavuus. Sen sijaan irtoaminen ja itsenäiset esteet toistuivat ajatuksissani. :D Mutta hei, voinko valittaa???