Linnunlahden koirakenttä oli tyhjä, joten käytiin Riikan kanssa siellä treenaamassa koirat. Hyvää häiriötä, kun tuoksuja varmasti on!

Taimi teki Peikko-isin kanssa pienen paikkamakuun, jonka jälkeen autoon odottelemaan. Omassa setissä tehtiin joitain kaukovaihtoja, ja pätkä seuraamista, johon yritin ujutella eri tempoja ja askeleita. Eipä siinä sen kummempaa. Yksi ruutuun meno, joka oli varsin nappisuoritus, ja loppuun hieno tunnari pienen odottelujakson kera.

Viime kerran keskeneräiset liikkeet ovat nyt kunnossa. Pieniä hienosäätöjä muuhun toimintaan olisi voinut tehdä, mutta ne ovat jääneet. Vaan eipä se mitään, kokkeillaan taas, ja sitten seuraavaksi voidaan hioa ne pikkuhifistelyt kuntoon liikkeiden lisäksi. :) Työmaatahan on aina. 

Arvi oli toinen tokoiluihin päässyt sankari. Teimme alkuun pari ruutua, sitten  seuraamista ja noutoa. Arville vaikeinta oli, jos ympärillä tapahtuu (liikkurointia), ja sen pitää olla valmiustilassa (esim. perusasento), jonka jälkeen voi unohtua, että kapula on heitetty ja seuraava suoritettava asia olisi ollut nouto. Se oli ihan selkeä juttu! Samoin jossain muussa kohdassa kävi samoin, että se vaan oli jossain ihan muualla. Tätä pitääkin ihan seurata, ja katsoa, miten sen saa ehkäistyä. Hirmu kivaa menoa muuten siis, huippukivaa oli treenata!