Tänään tätiytynyt Taimi pääsi treenaamaan ravikselle porokoiraporukkaan. Höystönä oli myös mudi ja x-rotuinen, eli Kaisan ja Heljän kanssa treenailtiin tokohommia.

Alkuun leikittiin rukkashommia, leikki keskeytyi harvakseltaan kun tärppinarttu haistoi koi-koi-koiiiirahajua... mutta hyvin saatiin hommat kuitenkin pulkkaan. Varsinaisessa treenisetissään Taimi teki käskytettyä seuraamista, joka oli nyt ihan tosi hyvää, tai ainakin tuntui sille. Harvakseltaan keuli, mutta paikka ja asento tuntui tosi hyville. Askeleissa ehkä saattaa jäädä vähän mutkalle välillä perusasennossa.

Ruutu tehtiin käskytettynä ja kokonaisena, ihan nappikymppisiisti! Ihanaa! Tehtiin erikseen sitten vielä pysymistä, ettei jäänyt mitään ajatuksia ennakoinnista, eikä sille vaikuttanut ainakaan. Tunnari kokeenomaisena, hirmu hieno kapuloiden nuuskinta läpi ja oma suoraan minulle.

Paikkamakuuta tehtiin Wiccan kanssa, 3 minsaa piilossa. Ei juuri ongelmia, näyttäydyin välillä, jos näytti yhtäään levotomammalta. Oli kyllä niin onnistuneet treenit, että jos Taimi olisi pyytänyt lopuksi omaa ponia, se olisi sille ostettu.