Oikeat ihkutustreenit tänään, oltiin isolla porukalla sittarilla. Arvin kanssa puuhasteltiin ennen muita, ja häiriötä oli ihan tarpeeksi kaikesta muusta. Hienoa seuraamista ja itsensä kokoamista. Kaukoja, noudon nostoa. Lelulla ja namilla palkkautuvan koiran kanssa on kiva tehdä. :) Tuntui hyvälle kaikki tekeminen. Myöhemmin Arvi sai olla Riikan koira BH:n ilmottautumisessa, jotta Oili sai autenttisen treenin.Vitti se oli pätevänä.

Tara teki tiheästi käskytettyä seuraamista, eikä se juuri regoinut käskytykseen. Kaukoja tein heti lähempää, kun niitä pitää parantaa. Kierrokset nousi... liikkeet arpoutui. :P Tasamaanouto tehtiin puukapulalla, ja siinä oli haukkua heti mukana. Jouduttiin vähän hakemaan sitä hiljaista suoritusta, joka sitten tuli ravilla. Uusinta laukalla kuitenkin, kun taisi hiffata mitä haetaan. Tunnari loppuun, soli vallan mainio.

Taimin pikkuhommat alkoivat onginnalla, onki on ollut vähän aikaa poissa, ja onkin nyt kettua kiehtovampi lelu. :) Liiketreenit alkoivat liikkeestä istumisista, joissa Riikka naksutteli. Eipä niissä ollut ongelmia, yhtään väärää liiketta ei tullut. Liikkeestä maahanmenoja, ja niistä läheltä luoksetuloja muutamat, joitain palkkasin maahan, useimmat eteentulosta. Nämä kevennetyt tekniikkatreenit ovat toimineet, ja niinhän sen piti mennäkin, että ensin haetaan taas tekniikka, ennen kuin tehtään isoina liikkeinä. Jotta tokot pysyy hyppysissä ja suht koekunnossa, lopuksi tehtiin tunnari, joka oikke hjuva.

Lopuksi käytiin isolla jengillä Lykiksellä juoksentelemassa, koirat juoksivat, ihmiset ei. Olipa kiva treeni ja kahvittelu Hesellä ja lenkki, kiitos ystävät mukavasta illasta. :) Valoa.