Kävin Linnunlahdella esteilemässä. Taimin kanssa alkuun saman korkuinen hyppy kuin viimeeksi. Sen jälkeen yksi palikka lisää, nyt korkeutta oli 90-100 cm, ja Taimi liisi kosketuksitta eessuntaassun esteen. Wuhuu! Ensi kerralla voitaisiin madaltaa ja tehdä noutona. :) Koska hyppy meni niin hyvin, tein A:n madallettuna, enkä jyrkää kuten aiemmin olin ajatellut. A:lla tehtiin siis nouto. Ehkä ensi kerralla sitten kokeillaan sitä jyrkkää A:ta.

Arvin kanssa otettiin vähän seuruuhommia ja perusasennossa olemista. Taran kanssa seuruuta ja kaukoja. Postiivista oli, että kaukoissa saatiin jopa onnistumisia! Luoksetulossa heitin tennispallon.. suoraan Taran päähän. O-ou. No ei siitä mitään katastrofia tullut, seuraavalla kerralla se vähän katsoi palloa kun heitin.

Linnunlahdelta matka jatkui Jamikselle, jossa otettiin esineruutua, jolla kokoa ehkä 10x30. Taralle kaksi helpotettua hakua, ensimmäisen se haki tosi hyvin itse, mutta toiselle ei hiffannut. Menin viemään saman esineen sitten toiseen kertaan sille vähän pidemmälle, ja onnistui.

Taimi sai hakea taakse jätetyn esineen, tuuli oli myötäinen. Taimi lähti rakettina taakse, tai siis yli ruudusta, mikä selittyy tuolla tuulella. Ja saattaa olla, että se kuvitteli jotain ihmisetsinnän tapaista, kun liivikin laitettiin. Jos se on assosioinut liivin ilmavainuun, niin mikäs sen parempi! Ruudun takaa se sitten kääntyi varmaan saatuaan hajun esineestä, nappasi sen matkalla suuhunsa ja toi rakettina takaisin minulle.

Arville helpotettua esineruutu, kun hain kreppejä. Heittelin patukkaa sille, ja se toi. Jossain vaiheessa jätin takalaitaan salaa, ja lähetin hakemaan, ja pienen miettimisen jälkeen onnasi. Arvin kanssa voisi yrittääkin tällä tavalla edetä.