Mentiin Reijolan koulun parkkikselle Tokoilemaan, Heljän ja Riikan kanssa, sekä jonkin aikaa mukana vieraili myös Saara Sirnan ja Rhoon kanssa. Tara yritti aloittaa. Tahmeaa oli meininki, olisiko ehkä pitänyt enemmän antaa sen nousta, vai oliko tänään vaan totaalinen matalapainepäivä.. Seuraamisia, ei niissä vikaa ollut mutta ei se ihan mukanakaan ollut. Ruutuja tehtiin myös, laukalla meni, pysäytin/otin huomion ennen maahanmenoa. Vähän sellaisia puolivauhdilla tehtyjä, välillä pysähtyi ennen ruutua pasteeraamaan ja ihmettelemään. Jäi itselleni vähän epäselväksi homman nimi, laitoin autoon kun en tiennyt mitä olisin tehnyt, eikä koira olut kehuista oikeen milläänsäkään.

Autotauon jälkeen seuraavakaan setti ei oikeastaan ollut sen ihmeellisempi. Kolmannella tehtiin ihan pari ruutua läheltä, jossa itse tsemppasin paremmin, ja sitten kaukoja. Niissä oli ihan hyvä meininki, mutta vaihtoa seiso-istu on hirmu vaikea, Tara menee aina maahan. Vaikka kokeilin ilman käsimerkkiä pelkällä sanalla, maahan menee. Onneksi ei oma hermo kuitenkaan kiristynyt, tänään oli vaan huonot treenit, ei sen kummempaa. Ensi kerralla sitten taas jotain muuta.

Taimi pääsi aloittamaan ison noutokapulan noutoa ja eteenmenoa. Alkuun pari nostoa läheltä, ja sitten tositoimiin. Ihan ok meininki oli, mutta vähän saa kaivaa intoa koirasta. Yksi tasamaa, yksi hyppy omalla esteellä, ja loppuun eteenmeno. Eteenmenoa on tehty viime kesänä / syksynä joku kerta ihan vaan, ja silloin se innostui kovasti lähikentällä. Ajattelin huvikseen kokeilla, menisikö vanhoilla muistoilla, ei mennyt. :D Kävin kentän laidalla olevalla palkalla näyttämässä halutun paikan, ja uusi yritys - nyt lähti. Jee, siitä se alkaa.