Kävimme Taimin kanssa kokeilemassa Siilinjärvellä vielä voittajaa, ennen kuin jätetään tokokokeet tauolle vähäksi aikaa. Kuten aiemmin todettu, hirveästi en kokeeseen toivoja ladannut, joten siksipä voinkin olla vielä iloisempi siitä, että koe meni hienosti. Vähän ikävää epäonneakin tavallaan, tai no saahan kaiken laittaa osaamattomuudenkin piikkiin halutessaan.

Taimi olikin ihan pirteä hallissa joten luottavainen mieli oli kehään lähteä. Tehoja oli kyllä vähän pois, mutta järkyttävä ahneus sillä on päällä, joten uskoin, että koko koe voidaan vetää hyvillä mielin loppuun asti, sillä pieni polokoira tarvitsee r.a.v.i.n.t.o.a ja sitä saa tokoilemalla. ;)

Paikkamakuu: 10

Kerran oli tassua siirtänyt.

Seuraaminen: 9

Kun tehoja oli poissa, seuraaminen oli tasaisen varmaa, kun ylimääräinen hötyileminen jäi.

Liikkeestä istuminen: 0

Hyvä valmisteleva seuraaminen, mutta seisoi. :( BUT WHY!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Luoksetulo: 7

Seisominen olisi voinut olla nopeampi, ja Taimi ennakoi lähtemällä liikkurin käskyillä, eli olikohan vähän omissa maailmoissaan. Perusasento suora.

Ruutu: 0

Oli vähän vaikia... hypyn kautta tekemään pylväänkiertoa, kun ei ruutu erottunut kaikkien muiden mahdollisuuksien takaa. :)

Hyppynouto: 0

Oikein hieno nouto, ihan luvan kanssa ja kaikkea. Hyppäsi luovutuksen jälkeen minua vasten ja meni perusasentoon, tosi iloinen siis. Mutta kun se oli suorittanut hypyn jo ruudun yhteydessä = 0.

Metallinouto: 10

No se onnistuikin hyvin.

Tunnari: 9

Nuuski pariin kertaan, kuono hipaisi muita siitä vähennykset, mutta oma oikein kivasti. :) Perusasento suora, niin kuin muuten muissakin noudoissa, eli muistuttelu on toiminut.

Kaukot: 6

Harmittavasti alun istumisessa taas seisomisen kautta niin että tuli vähän eteen, sama seuraavassa seisomisessa. Mutta sitten se petrasi, ja teki loput vaihdot hienosti paikallaan niin kuin kuuluu. :) Tämän treenaamisessa taas tarkkana, kun on nyt kahdesti käynyt.

Kokonaisvaikutus: 8, yhteensä 192 pistettä.

Se ei vaan ole niin helppoa. Kyllä ne vielä natsaa kaikki, ja mikäpä sen kivempaa kuin työskennellä Taimin kanssa kehässä. Nyt kuitenkin on pakko siirtyä vähän uusien juttujen pariin ja alkaa työstää pk-tottista, ja samalla vähän ylläpitää ja varmistella näitä liikkeitä. Kiitos Hertalle ja Panulle koepaikkaseurasta ja onnea Rasan toisesta ykkösestä!!!