Pk-päivä tai aamu vietettiin Linnunlahdella. Odotin, että esteet vapautuisi, ja tein Arvin ja Taran kanssa hommia toisten treenatessa esteillä. Arvin kohdalla ammuttiinkin, mutta ei se tajunnut, että jotain erikoista olisi tapahtunutkaan. No, ei se ole ääniin reagoinutkaan koskaan, ei näistä kukaan.

Arvin kanssa seuraamista, kaukoja ja luoksetuloa. Oli aika hurja meininki. Pieni ajatus on syttynyt alkaa valmistautua kokeisiin, kunhan saadaan Taran koe/kokeet pois alta. Pitää katsella, mikään pakko ei ole. Jspa sitä johonkin mölleihin vaikka menisi taas alkuun. 

Taran kanssa seurimisia, huonohkoja luoksetuloja, ja hyviä kaukoja. :) Luoksarin varaan ei paljon lasketa kokeessa, mutta jospa muut menisivät nyt ihan hyvin kuitenkin.

Taimin kanssa suunnitelman mukaisesti ensin hyppynouto 60 tai 70 cm. Varmaan se olis 70, koska oli korkeampi kuin mitä agissa hypitään. Oli superi. Sitten jyrkkä A ilman noutoa, ja se meni tosi kevyesti, eikä tullut Taimille rimakauhua. Olipa mukava juttu. :) Loppuun tehtiin eteenmeno, joka oli alusta loppuun hyvällä vauhdilla.

Ehkä nuo esteet olisi voinut suoriltakin vaan roiskaista Taimille, mutta olen aika tyytyväinen, että ne on tullut rakennettua näin. Sillä on kova hinku esteille, ja ne menee hyvin. Toivottavasti pidemmälläkin tähtäimellä tämä kantaa hedelmää.