Aksailtiin Minnan ja Miron kanssa kahdestaan vakkareissa. Tehtiin mitä treenata piti, eli keppikulmia, ja eteenemenoa.

Arvin kanssa oli oikein kiva tehdä kunnon kulmaharkkoja pitkästä aikaa ihan asiakseen. Onnistui tosi hyvin. Tehtiin myös viimeeksi tehtyä tiukkaa takaaleikkausta. Eteenmenot nyt on Arvin vahvoja puolia, joten niissä ei juuri mainittavaa. Viimeisenä tein koko neljän aidan ja muurin suoran kutsuna. Enpä muista milloin viimeeksi olisi tullut sitä harjoiteltua.

Taimin kanssa ensimmäinen keppitreeni meni tosi onnistuneesti molemmin puolin. Toisessa, jossa haettiin lähelle 90-asteen avokulmaa, tuli totaalijumi, kun olin tarpeeksi epäjohdonmukainen kehujen ja epäonnistumisten suhteen, hienoa. Onneksi sain tilanteen purettua, ja nollaussarjassa homma oli unohtunut. 90-asteen, tai liekö juuri minkään asteen, avokulmaa Taimi ei osaa yhtään, vaan se pitää joko viedä lähelle tai suoristaa kulma. Ja loppuviimeeks, siis pitäisi opettaa se kulma sille. :P Kolmantena tehtiin eteenmenoleikkiä, joka oli Taimin mieleen ihan selvästi. Sitä lisää!

Loppuun heitettiin kiva lenkki pilsneripoikienkanssa rantaan. Vedessä kahlanneet koirat saivatkin aika hauskan hepulikohtauksen. :D Huippua!