Tänään oli kisat Lieksassa, Taimilla kolme starttia. Radat olivat kaikki sen oloisia, ettei meillä kompetenssi tulisi riittämään, ja kai siinä tavallaan jo loi päähän sellaista hälläväliä asennetta, mitä nyt muutenkin on ehkä liikaa ollut ilmassa.

Ensimmäisellä radalla kepeillä tuli kielto, Taimi otti aika alkuun hylyn, kun teki hypyn väärään suuntaan. Olin itse jo ihan myöhässä ja kuutamolla. Sen jälkeen tulevat kepitkin olivat vaikeat, itseasiassa vienti niilleolisi ollutjoka tapauksessa ihan kökkö, jos olisi onnistunut, mutta ei se itseasiassa edes onnistunutkaan. :P Mutta uusi yritys, ja loppurata lyhennettynä maaliin niin, että saatiin kiva eteenmenotreeni aikaiseksi. :) Kun sitä ollaan nyt treeneissä tehty, oli hyvä ottaa myös kisoissa.

Seuraava rata oli lyhyestä virsi kaunis. Ihana alkusuora: hyppy, rengas, hyppy, puomi, hyppy, käännös putkelle, jossa Taimi meni takaisin puomille. Laskin päässä nopeasti 1+1, eli saisimme sika hyvän eteenmenotreenin, kun jatkaisin suoraan takaisin samaa reittiä kuin tulimme. Kontaktilla pysähdys, kehu ja tättärää eteen.

Kolmannella tehtiin jopa kaikki laitetut esteet(?), mutta Taimi meni putkille auttamattomasti aina väärään päähän. Kun ohjasin kepit vasemmalta ja ne onnistui, hyppäsin kehänauhan ulkopuolelle palkkaamaan.

Maksettua treeniä siis! Mutta ihan hyvää sellaista. j ihan hyvä että oli, kunnon palkkaus niistä asioista joista halusin. Tämä oli tulevaisuutta ajatellen hyvä juttu.

Ajatuksia. No ainakin se, mitä on ehkä jo laitettu aiemminkin, että jos meinaan tuon koiran kanssa kisata kolmosissa, minun pitäisi kouluttaa sitä kolmosluokan tasolle. Ohjauskuvioita ja keppikulmia olisi vietävä eteenpäin. Nythän Taimi ei ole edennyt ehkä yhtään vuoteen tai pidempääkään aikaan. Se etenee kivasti, osaa kepit ja kontaktit, mutta ei oikein muuta. Minun pitää nyt omassa päässäni miettiä tavoitteita, treenisuunnitelmia pidemmällä tähtäimellä, mahdollista kisataukoa ja tavoitteita sille ajalle. Ei, ei pidä, mutta haluaisin. Tykkään lajista, pohjat on kunnossa, mutta haluaisin myös edetä. Vaikka tekniikan hiominen tietää vauhdin laskua, niin voinen vuorotella takniikkaa ja luukutusta. Omakin asenne kyllä ei ole ollut oikein kohdillaan, olisi tänäänkin ehkä ollut taisteltavissa parempaa tulosta, kun olisi napakasti ohjannut? Pistetään siis muhimaan ja hautumaan, ja katsotaan milloin pääsen jonkinlaiseen ratkaisuun ja tulokseen tämän suhteen. Omat kisat ehkä vielä kisataan vaikka sitten maksettuina treeneinä... ja agirotu... no katsellaan. :D