Treenailtiin vierailevien tähtösten kanssa agia perjantai-illan kuluksi. Hertta ja Panu sekä Martti ja Rasa olivat siis köörissä mukana. Jokseenkin helppoja ja mahdollisimman motivoivia juttuja tehtiin, mutta kuuma päivä oli osansa ottanut, eikä ihan kunnon draivia nähty Arvilta tai Taimilta, ihan kelvollista kuitenkin. Meinasin saada sydärin, kun Taimi kynti A-esteelle hiton pahan näköisesti olat edellä. :/ sitä ennen Martti oli ottanut A:sta ponnistuslautavauhdit, ja sinkosi melkein esteen yli. :O. Onneksi kummallekaan ei käynyt mitään pahemmin. Eteenmenotreenissä kerrankin tajusin katsoa Taimin ponnistusta, se näytti hyvälle.

Kokeilin myös Martin kanssa pientä pätkää, ja tuntui hyvälle. Keppien aloitusta se hakee jo paremmin itse, ja käännöksiä tein namituksella, mikä oli myös ihan hyvä idea kisoja ajatellen. Niitä voisin kyllä sen kanssa vielä tehdäkin, jos vaan jotenkin onnistuu. 6.6. kisaillaankin sitten Joensuussa kolmen startin verran. :)

Kunhan kirjoittelen tyynnyttääkseni omia hermoja. Kohta lähdetään Taimin luonnetestiin, ja olen ihan onnellinen, että se on KOIRAN luonnetesti. Meinaan oma hermorakenne on näköjään hiukkasen köykästä tekoa... *oksentaa* Ja siellä ei edes tarvitse tehdä mitään! :D