Lieksassa arvioitiin taas Taimin sopimista rotumääritelmään Esko Nummijärven kehässä. Taimi sai mukavan arvioinnin, ja oli Erinomainen, luokkansa voittaja (ja ainoa koira. :P), nartuissa kuitenkin kakkonen, joten varaserti oli kotiin tuomisina. Vähän jäi harmittamaan, kun tuomari mittasi Taimin nopeasti, ja sai tulokseski 50 cm, joten ylikorkea... Onhan se kaksi senttiä voinutkin kasvaa sitten viime mittauksen, mutta en ihan purematta olisi niellyt, jos mahdollisuus olisi annettu. ;) No joo, ei se nyt niin vakavaa ole, jos jollekin tuli sellainen kuva. :D Mutta tässä kaunista proosaa koirastani kaikille luettavaksi:

Rotutyyppi erinomainen. Kookas, näyttävä narttu. Kaunismuotoinen pää. Hieman kookkaat korvat. Hyvä kaula. Selässä piani painauma. Häntä nousee hieman liian ylös. Hyvät rinta & raajat. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin & esitetään hyvin. Koira on korkeudeltaan aivan ylärajalla.

Meidän & Hertan ja Panun Vertti-laikan esiintymisen jälkeen suunnattiin pk-kentälle ottamaan esteitä. Taimi teki hyppyä, ylin lauta puuttui ainoastaan. Hyppy meni hyvin. A:lla meinasi kiertää, joten hetsattiin vähän, ja muutama hyvä ylimeno. Pitää siihen ees-taas menemiseen panostaa nyt kunnolla. Loppuun eteenmeno, joka vieraalla kentällä tosi hyvä, lähti reippaasti vaikkei selvästi nähnyt palkkaa, kun lähti vinoon siitä. Puolessa välissä näki purkin, ja korjasi kurssiaan. Oih, olipa kivaa päästä ottamaan niitäkin! :)