Eilen käytiin vielä iltapäivällä ajamassa jälkeä. Taimille jälki n:o 10, neljä keppiä, pituutta ainakin puoli kilometriä, neljä keppiä, kulmia, paluuperä. Nosto ei ihan paras, muuten hyvä jälki, kaikki esineet nousi, paluuperää ei ajanut vaan jatkoin suoraa sinne minne jälki jatkui. Arvilla melkein sama, sekään ei ajanut paluuperää myöskään.

Tänään kisattiin agissa Martin kanssa kolme starttia ykkösissä. Onnistuttiin kahdesti keppien aloituksessa ja kepeillä, ja muutenkin siinä kolmannella aloitusta lukuunottamatta kepit meni. :) Kontaktit taas hyvät, nyt ei lentokeinutkaan lennelleet, ainoastaan välillä piti yrittää katseella etsiä omaa emantää, niin esteitä saattoi jäädä väliin. Viimeeksi ei ollut sitä, mutta nyt olikin vieras kenttä. Ei kuitenkaan jääty korjailemaan, parempi on kerätä positiivista kisakokemusta sujuvasta radasta.

Arvi-kultaturkki liiteli omissa illan starteissaan kuin parhaina päivinään! :) Ihan mahtia! Kaikkea ei kuitenkaan voi saada, joten kontaktit paukkuivat... mutta meno oli hyvää, ja ihanneaikoihin päästiin hyvin, tai no toisella radalla vähän tiukemmin kun tuli ylimääräinen rinksa, mutta olipa varsin mukavaa menoa. Kunnon käskytys sinne-päin-piipityksen sijaan sopii Arville, eikä se ala humputella vaan taistelee vastaan hyvin. Kotikisat, ulkokenttä ja tämän tuomarin radat sopivat meille erittäin hyvin. Tälläistä sen pitäisi olla.