Eilen rantauduttiin Tampesteriin, ja vuorossa oli jokavuotinen Agirotu. Olin ilmoittanut molemmat koirat perjantaille yhteen starttiin ja lauantaille yhteen. Huomenna olisi vielä joukkuekisa, mutta koska Taimin serlatesti päätti näyttää punaista eilen illalla kotiuduttuamme kisoista, oli Taimin hommat sitten siinä yhdessä stratissa. :( Jotain positiivista; juoksut ovat ohi SM-tokoon mennessä, joten sieltä ei tarvitse jäädä pois.

Niihin startteihin. Eilinen rata oli ihan mukava. Jokunen ahtaampi kohta, mutta oli myös etenevää osaa kiitettävästi. Arvin kanssa räpiköitiin maaliin virheittä, ihanneajan alle, ja sijoituskin oli monen kymmenen koiran luokassa 9. Olipas vaan mukavaa! :D

Taimin kanssa tehtiin puhdasta rataa neljänneksi viimeiselle esteelle: putki oli puomin alla, putkeen olisi pitänyt mennä. Tiesin, että tässä kohtaa voi ja tulee kosahtamaan, koska Taimi menee kontakteille mielummin. Vein ihan putken suulle, mutta kun lähdin, tuli Taimi perässä ja puomille. Itse meinasin sählätä jo aiemmin kun rata meinasi unohtua, mutta tehtiin sitten vaan vähän erilainen kepeille vienti, joka oli vaikeampi ja joka ilokseni onnistui just eikä melkein. :) 

Tänään Arvin kanssa ratailtiin heti aamusta yksi rata, ei lähtenyt niin hyvin kuin eilen, eikä irronnut putkeen, jätti kepit kesken jne. Olisiko eilinen pitkä päivä ja tämän päivän helle vienyt parhaan terään jo.

Huomenna mennään kannustamaan lappalaiskoirajoukkueita joukkuekisaan. Taimin paikka meni varakoirakolle, joka onneksi on paikalla. Oma tsemppi ja mieli oli etenkin eilen ihan katossa, enpä muista milloin viimeeksi olisi ollut niin mukava lähteä kisaamaan. On niin kiva nähdä kaikkia tuttuja, kyllä agirodussa tulee ihan huippu agifiilis! Niin paljon katsottavaa eri luokissa, roduissa ja kaikessa, että ei ole liian yksitoikkoistakaan.