Viikonloppu oltiin ihan muissa hommissa ja tunnelmissa, ja tänään jatkui taas tokohommat Koiviksessa Riikka ja Aika seurana.

Arville noutokapulan nostelua ja pari noutoakin. Hirmu hyviä nostoja ja noutoja periaatteessa, tosi hyvä ote hommaan. Ampparit apiloilla vaan välillä katkaisi homman, mutta yli päästiin ja Arvi palasi maanpinnalle. Viikonloppuna tuli kyllä selväksi, että paniikin aiheuttavat vain ampiaiset (jotka tulevat asuntoon sisälle), kärpäsiin ja muihin pörrääviin se ei niin reagoi, että menisi ihan paniikkiin. Ne vaan vie sen keskittymisen hetkeksi. Sitten tehtiin luoksetuloa, jossa pysäytykset eivät olleet ollenkaan hanskassa, eli nyt kun siinä on muuten hyvä ote, ei pysäytys onnistu, eli se sekoittaa homman nimeä.

Taimille alkuun parit liikkeestä istumiset, Riikka naksutteli. Ihan hyvä ottaa välillä näihinkin toistoja. Ruutuja tehtiin taas häiriötavaralla, ja sopivasti takana kulki ihmiset koiran kanssa, vai mitä pyöräilijöitä siinä olikaan. Hyviä menoja, pysymisiä ja vierelle tulo. Loppuun pari metallin nosto, ja viimeisenä metallinouto, oli tosi hyvä.