..ja treenit paranee. Voi, kun koko ajan olisi sellainen sää kuin nyt illalla: ei liian kuuma, mutta tosi lämmin, eikä aurinko porota päätä pakoksiin. Päästiin vihdoin korkkaamaan nurmikenttätreeni tuolla lähikentällä. Muutaman kontaktinoton jälkeen jatkoimme ruutuhommia häiriöinä minun kengät. Taimi hanskasi hommat kotiin niin että heilahti. Eipä siihen jäänyt mitään korjattavaa. Toisena juttuna tehtiin luoksetuloa. Parit seisomiset, kokonainen, ja yksi suora. Banaanikaarrekin oli poissa. Muutenkin tajusin, että tämä ennen odotettua alkanut juoksu selittää joitakin asioita treeneistä, juuri ne häiriöitymiset ja muut. Nyt on kotona nähty Taimi, joka juoksentelee Taran peti suussa ympäri kämppää elostellen.

Taralle samanmoiset jutut. Ensin komediaa, kun Tara nouti minulle yhden kengän. xD Sitten meni ruutuun. Uudella lähetyksellä kävi tsekkaamassa toisen kengän, mutta jatkoi ihan itse ruutuun. Tämän jälkeen tehtiinkin vaan suoria menoja. Luoksari oli bra.

Arvi teki myös ruutua: eli juoksi joko ruutuun tai jonnekin sen ohi. Se on Arville riittävä ruutu toistaiseksi. Irtosi kyllä hyvin. Sitten pysäyksetön luoksari, nyt ihan eteen ja kovaa korvat lintassa! 

Sitten vaan lenkkeiltiin, ja Taimi yritti vikitellä Arvia hommiin. Arvi ei tajua sitä.

***

Eilen vietettiin vapaapäivää, ja uskalsin viedä koirat uimaan. Uskalsin, vaikka pelkään, että Taimi saa kaikki mahdolliset tulehdukset, koe joudutaan perumaan, se joudutaan leikkaamaan ja pentuhaaveet saavat jäädä. ;) Taimi ja Arvihan näyttivät mummolan lomalla jos ei uimamaisterin, niin ainakin kandin, tai vähintään ylioppilaan taitojaan. Tai Arvi pääsi ehkä just peruskoulusta, tai peräti hojk:sin turvin. Sillä kun ei tekniikka ole ihan parhain: pää pystyssä, perä alhaalla, ja räpiräpi. Taimi sen sijaan ui tosi smuuthisti, joskin sen uimiselle on tärkeää, että minä seison vedessä. Se on suorittanut aineesta lyhyen oppimäärän, sillä uiminen käsittää pieniä lenkkejä ympärilläni. Eiliseen takaisin, Taimi haki Arvilta liian syvälle karanneen lelun tosi hienosti jostain kymmenen metrin päästä. Kunhan juoksut ovat ohi, ehkä aletaan vähän hiomaan tätä uintia. Paitsi silloin on tietysti jo pakkaset.