Tänään seurana Kaisa, Oili ja Urho sekä Aika ja Riikka, paikaksi valikoitui pärnis. Ei mikään häiriöpaikka siis, mutta muuten hyvä ja uusi.

Taimin hommat aloitettiin häiriöidyllä seuraamisella, oli liikkuria ja häiriökäskyä. Hyvin keskittyi. Pitää muistaa käännöksissä ja muissa antaa koiralle vähän aikaa tulla mukaan. Seuraavaksi ruutuja, pari häiriöpurkkia oli taas laitettu, Kaisa seisoi linjan vierellä, Riikka hihhuloi takana. Ne ei häirinnyt. Viimeiseen ruutuun myös maahanmeno ja paikallapysyminen käskytyksestä huolimatta. Kolmanneksi kaukohommia, yksittäisiä nousuja pitkästä matkasta. Ne oli tosi hyviä. Riikka takapalkkasi, niin saatiin vielä lisäkehua siihen. Viimeinen juttu oli mukaliikkeeseen siirtymä, kehut ja palkat.

Erillisenä paikkamakuu, jossa olin piilossa, aikaa ei otettu mutta parisen minuuttia ainakin. Otin myös sivulle nousemisen. Ensi viikolla pitää ottaa pitkä paikkamakuu, sekä maahan palkkaaminen käskystä huolimatta jne. Muina liikkeinä on myös otettava vielä istuminen ja noudot, luoksariakin jonkinlaisena.. noo, suunnitellaan sitä mukaa kun treenataan.