Vihdoin saatiin Anni ja Neeka  treenaamaan kanssamme. :) Neeka on aivan hurmaava pikkulikka, toivottavasti päästään jatkossakin treenaamaan porukalla, joskin omat muuttokuviot sotkevat toteutusta. :(

Taran kanssa aloitettiin sellaisella ruudulla, mitä Taimin kanssa eilen tehtiin. Takalaidalla siis useampi valkoinen merkki, samoin sivulla. Ensimmäinen ruutu olikin siis valkoisen merkin nouto. Ei se mitään, yritettiin ja yritettiin. Siinä vaiheessa, kun Tara juoksi ruutuu...un läpi viistosti olleen valkoisen merkin luo, oli ajatukset: EI TODELLAKAAN MIHINKÄÄN KOKEESEEN ENÄÄ KOSKAAN! Koska sitähän se on... Tai sitten tehdään joka ikinen treeni niin vaikealla ruudulla, aluksi vähän lähempää aloittaen, että ne merkit eivät sano sille mitään. On se silti aika lohdutonta, että sillä ei ole kovin vahvaa hajua ruudusta edelleenkään. Se on kuin se ei näkisi koko ruutua, jos on jotain muutakin. Ja niin hyvin kun se on nyt mennyt. Mutta jatketaan siis näitä vaikeuksia. Tehtiin myös luoksetuloa, jossa vauhti ja seiso jees, maahanmenoja aluksi erikseen ja annoin kyllä mennä läpi liian hitaat reagoinnit, mutta kyllä se parani onneksi. Mutta maku meni ruutujen takia, vaikka nyt kyllä ajattelenkin niin päin, että onpa kiva nähdä miten ne alkavat parantua vaikeiden treenin myötä. :) Elämä on.

Taimille pikkuhommat, jotka aloitettiin riehakkaalla leikillä. Sitten ruutuun menoja kaksi läheltä, kun kerrankin saatiin erilaiset ruutunauhat. Taimi ei tehnyt onneksi eroa niiden välillä. :) Tunnari tehtiin osaliikkeenä, parit kaukojen nousut kun tajusin että niitä pitää vielä kyllä ottaa. Loppuun suora luoksari. Tehtiin vielä Neekan kanssa paikkamakuu, mutta en raaskinut ottaa 4 min., koska mäkärät kiusasivat kovin. Hyvät napakat pikkuhommat siis, nyt on kaikki ihan näppituntumalla, eikä ehkä enää treenata mitään ennen lauantaita.