Hämeessä. Saatiin supetreenit kasaan, kun kaukaa idästä saapuivat Hertta ja Päivikki aka tukisukkikset. Sää oli sateinen, ja treenattiin asfaltilla. Treenit nyt eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta niitäkin tarvitaan. Otettiin ensin kokeenomainen ruutuun saakka tehty treeni. 

Virittely oli vähän huonoa ja vähäistä, eikä Taimi ollut lähdössä sillä tavalla tokoilemaan kuin yleensä. Mentiin kuitenkin kehään, ja aloitettiin. Seuraamisessa Taimi tuntui ainakin sille, että vähän katseli kartioita, joita oli idaritarpeksi ja muuten laitettu paljon. Jossain vaiheessa seuraaminen tuntuikin sille, että se vähän epäröi, ja kun pidemmälle mentiin, se ikään kuin jäi aavistuksen. Kun kurkkasin taakse, Taimi pysähtyi häntää alhaalla heiluttaen kuin kysyen että oho, jäikö jotain tekemättä. Yhden korjaussanan jälkeen jatkoin ihan normaalisti, ja Taimi paransi kovasti siitä eteenpäin, joten se oli tosi kiva. Liikkeestä istuminen ihan perushyvä. Luoksetulossa lähti aika varovasti liikkeelle, vauhti siis varovaisempi, muuten pysähtyi kyllä ja meni maahankin. Ei kuitenkaan mikään näyttävin. Ruudussa otti idarimerkistä vähän häiriötä, joten ajatukset katkesivat. Meni itse kuitenkin ruutuun (olisiko taas sitten ravannut), odotin että korjaa itse taakse, ja maahanmeno ei taas ihan sallituilla käskymäärillä toeteutunut. Loppu hyvin jees ja palkka.

Korjaussettiin ujutettiin sitten niitä, mitkä oli huonoa. Tosin Taimi lähti jo koko hommiin ihan eri asenteella, kun oli odotellut ja kuullut tokoääniä, ja tiesi mitä ollaan tekemässä. Seuraamisia kartioiden luona, nyt niissä ei mitään. Luoksaria taakse palkaten ja maahan asti, sekin jo reippaampaa. Ruutuun lähetin niin, että Taimi oli eri suunnissa ja minä lähtöpaikalla. Ne meni kivasti, mutta maahanmenossa ongelmaa edelleen. Siispä kaukaa maahanmenoa. Palkkausta pitääkin siirtää siihen, että palkkaan niistä sinne maahan. Erittäin hyviä oivalluksia taas.

Treenirytmityksestä oli puhetta, ja siihen olisi itsellä kiva ajatuskin. Mutta pitää nyt päivä kerrallaan miettiä jaksamisen kanssa, uudet jutut vie sen verran ajatuksia ja energiaa, ennen kuin pääsee kärryille. Mutta eiköhän hyvin pian olla taas kärryillä hommissa, niin siitähän se taas jatkuu - todennäköisesti huomenna jo seuraava päivitys. :D