Pikapäivitys päivän kokeesta ennen muuttoa. Utran kentällä siis tokosteltiin Taimin kanssa 30+ helteessä Mäntysen tuomaroimana. Kakkonen plakkariin jälleen, nyt 251 pisteellä. Ei auta, hommat jatkuu siis.

Paikkamakuu: 9

Vaihtoi paristi lonkkaa ja kärräsi tassun allensa. Vähän siis levottomuutta. Parit viime makuut on menneet passelisti, mutta tätä jatketaan taas, jotta jäisi tuo pois, mistä sitten tuleekin.

Seuraaminen: 8

Yhdessä hitaaseen siirtymisessä sinkaisi vähän eteen, liekö luuli juoksuosuuden alkavan. Yksi vähän aavistuksen jätättävä hetki, jonka jälkeen kyllä petrasi itse, ehkä kävelin jotenkin oudosti. Muuten perus.

Liikkeestä istuminen: 10

Ei mitään lisättävää.

Luoksetulo: 5 :((((((((

Oikeesti harmitti! Ei nimittäin jäänyt seisomaan. Annoin maahan-käskyn paikallaan ja loppu ihan ok, joten 5 saatiin kuitenkin. Otti koville, koska en osannut odottaa! Vaikka tämä nyt olikin se kokeen ennalta-arvaamaton osio, niin kyllä se pistää miettimään, kun menee varma liike pipariksi. En kuitenkaan siinä jäänyt harmittelemaan, vaan eteenpäin jatkettiin täysillä mielillä.

Ruutu: 7

No jatkettiin tässä omituisten otusten kerhoa. Hieno alku aina seisomiseen asti, paikkakin oikein passeli. 3 käskyä, että sain koiran maahan. Huoh. Ekalla ei mitään, tokalla puoliksi istumaan/maahan, ja kolmas sitten että suvaitsi mennä maahan. Loppu hyvä. Tämä kaivettava nyt treeneissa esille, jotta pääsisi korjaamaan!!!

Hyppynouto: 10

Tsäppädää.

Metallinouto: 8,5

Oli vähän oikean jalan puolella edessä, ja vissiin sit perusasentokaan ei ollut hyvä. Vauhti pysyi laukkoina ja luovutus tiivis.

Tunnari: 7,5..

No kun mie katoin, että ihan kiva tunnari. Reippaasti liikkui laukaten, heti oma. Mutta oli edessä taas vähän oikealla puolella, ei ollut tarpeeksi hyvä perusasento ja vieläpä löytyi kapulasta hampaanjälkiä. Joo no ei sit mennytkään niin hyvin kuin luulin.

Kaukot: 7,5...

Ja mie olin revetä liitoksistani. Kaikki vaihdot ekalla, ei etupään kääntymistä sivulle, eteneminen niin pientä kuin Taimin tekniikalla on, eli ei pitäisi paljon tulla. Perusasento jäi vajaaksi, nousi puoliksi istumaan, mutta oli joku toinenkin vaihto ollut vajaa (???). Ilmeisesti maasta-istumaan. Ja miusta kun ne oli niin hyvät. :(

Kokonaisvaikutus: 8

Ykkönen jäi niihin isompiin omiin mokiin, no luoksetulo tuossa päällimmäisenä on mielessä, toki ruudustakin oli enemmän odotuksia. Mutta ei auta jossittelut nyt, vaan jatketaan hommia, nyt vaan pidetään vähän pidempi palauttelu tähän väliin, ja ensi kuussa taas areenat kutsukoon. Pitänee alkaa kyllä muitakin juttuja treenailemaan vaihteluksi.