Päivän sana on nyt savo. Olen feikkisavoilainen jokusen kuukauden, joten otetaan ilo irti siitä. 

Muutto saatiin sunnuntai-iltana päätökseen. Viime viikolla tuotiin kamat, jolloin koirat oli silloin vähän sen oloisia, et kiitti kiva lähetään kotiin, ja kuljeskelivat perässä koko ajan. Nyt kun tultiin jo tuttujen hajujen pariin, niin Arvi ja Tara piti ensitöikseen esityksen vinkuvilla pehmoleluilla. Se oli hupaisaa. :D Arvikin niin harvoin innostuu leikkimään sisällä, mutta nyt oli show päällä.

Tänään käytiin jo ensi kertaa treenaamassa Minnan ja Onnin kanssa. Otettiin vähän aksaa, ja sitten pikku tokojuttuja. Taimin kanssa nopsia kontakteja, ja niistä lähtöjä aika hyvä treeni. Keppejä muutamat ja kasia hypyllä. Olen tehnyt sitä luvattoman vähän, ja Taimi kyllä innostui kun hiffasi homman nimen. Tälläistä lisää. Arvi sai reuhattaa esteitä naama nakkina. :)

Otettiin vielä Taimin kanssa luoksarin pysäytystä, jossa alkuun pidin alustaa, jolle hyviä toistoja. Pitäisi vaan muistaa että toistomäärä ei silti saa kasvaa liian isoksi, koska ilman alustaa alkoi pian ennakoida. Eli olipa alusta tai ei, niin se sopiva määrä pitää muistaa, jossa ennakointia ei vielä esiinny. Maahanameno hyvä, ja pikkasen vähän sinne päin seuraamista loppuun.

Laitanpa pari videota vielä viime mölleistä, kun sain koneelle ladattua ja pienennettyä. Laatu ei ole hääppöinen.

Luoksetulo

Tunnari