Tänään päästin treenimään Riikan ja Morran kanssa. Kentälle sattui sopivasti myös muita, joten saatiin Taimin kanssa paikkamakuu vieraampien koirien kanssa. Se meni tosi hyvin, kolme minuuttia oltiin suunnilleen piilossa, ei lonkkaa, eikä kyllä edes mitään huulien lipomista, katselin puskan välistä Taimin toimintaa.

Alkuun treenattiin luoksarin pysäytyksiä, jopa suht monta toistoa. Seisomisen oikein jees. Meidän hyvän maahanmenotreenin mokasin itse kun unohdin miten sitä treenataan. No, kun muistui mieleen, niin nopeutui kyllä maahanmenotkin. :D Ruutu kehänauhoineen ja kaiken maailman merkkeineen, samalla Leo-collie teki seuraamista siinä toisella sivulla, mutta niin kyllä meni Taimi superhienosti ihan oikeaan kohtaan. Toistossa otettiin myös maahanmeno. :) Ihan superia. Sitten kaukoja, valmistelin aika vahvasti, Riikka oli häiriö, mutta häiriötä ei katsellut, sen sijaan Taimi oli ruokaa-ruokaa-moodissa ja eka liike väärin. Sitten kyllä oikein näpäköitä vaihtoja. Loppun vielä yksi luoksarin maahanmeno omaa mieltäni rentouttamaan, kun olin niin tyhmä etten osannut eka treenata. :D Pitkään aikaan ei olekaan tullut sellaista "hitto mie oon tyhmä" -fiilistä, mutta eipä se nytkään jäänyt oikeasti mieltä kummittelemaan, kun ei siinä mitään vahinkoa edes käynyt.

Taran kanssa tehtiin kanssa häiriöillä ruutua. Pitkästä matkasta se lukitsi selvästi häiriöitä, joten menin niin lähelle, että näin sen lukitsevan ruudun. Näin edeten päästiin hyviin menoihin aina pitkästä matkasta saakka. Hyvä! Luoksaria myös, seisominen oikein hieno, maahanmeno peruspaska. Ehkä voisi kokeilla sitä mitä Taimillakin tehdään.