Eilen pihatreenissä pureuduttiin kaukojen etupään sivusiirtymään, ja tehtiin paljon ja läheltä, vaihtelevalla palkkauksella. Hommiin saa aina niin erilaisen otteen, kun tekee vahvisteluja ja tiheää palkkausta, eikä aina vedä vaan tuttua ja turvallista "ihan jees" -menoa, kun voisi olla parempikin. Luoksaria tehtiin enemmänkin, ja kun ensimmäisen ennakoinnin jälkeen uudella tule-käskyllä Taimi eteni hyvin josta palkka, ei ennakointeja enää tullut yhtään. Sen sijaan monta toistoa hyviä stoppeja ja maahanemenoja. Eteentuloa myös useampi toisto. Käännöksiä paikallaan ja seuraamisesta myös, kun joissain käännöksissä on tyhmästi jäänyt hetkeksi väljyyttä. Niiiiiin paljon osasia ja niiiin paljon muistettavaa treenejä varten.  Esim. juuri nämä kaikki edellä mainitut jutut ovat olleet luoksaria lukuunottamatta liian vähäisellä treenillä.

Tänään maneesissa sitten taas vähän jotain muuta. :) Seuraamista käännöksineen, käännökset pal paremmat, pidin myös käsiapua. Kaukoja taas suht läheltä ja useampi toisto. Loppuun ruutuleikkiä: lainattiin heppojen vähän isommat punaiset kartiot, ja tähän ruutuun nauhat. Omien kartioiden ympärille ei nauhaa, mutta kosketusalusta. Sitten lähettelyä - hepparuudussa maahanmenoon, omassa ruudussa seisomisesta palkka. Samaa olisi voinut tehdä kauko-ohjauksena, mutta ei sitä kaikkea kerralla keksi. Lähettelin joko perusasennosta tai suoraan ruudusta ruutuun. Aika kivaa! :)

Tara teki myös ruutuleikkiä, ja aika hyviä vetoja siltä! Nauhattomassa ei ennakoinut yhtään, pikemminkin liian taakse, nauhallisessa saattoi mennä ennen ruutua itse maahan, mutta tarjosi itse korjausta. Arvin ruutuleikit jatkuivat myös, nyt osassa ruutuja lelu pienen vallin takana. Hyvältä näytti!