Jotain pientä ainakin. :) Viime viikko meni mennessään, joskin viikonlopulla aavistus tokoiltiin, sillä seurauksella, että ruutua merkin kanssa on nyt päästy tyyppimään myös. Nice, very nice. 

Tämän viikon myötä alkaa taas vähän jokin pieni valonpilkahdus häivähtämään. Tiistaina aksailtiin Taimin kanssa ehkä parhaissa treeneissä ikinä! Ihan huippua, Taimi oli niin liekeissä, en ainoastaan lelupalkannut, vaan se lähti pitkästä aikaa rallattamaan lelun kanssa hullurallia. :D Iha sikahuiput treenit, ja nyt harmittaa kun Mikkeliin jäi ilmoittamatta. Vakaa aikomus on viikon päästä Lappeenrantaan, ja jos heti vaikka laittaisi ilmon.. Pääsin itsekin treeneissä vähän eteenpäin. Taimille uusi treenityyli on siis näiden kokemusten myötä tuntunut sopivan hyvin.

Eilen tokoiltiin megahäiriössä koirankoulutuskentällä. Taimi oli edelleen partiolaisena. Ruutuja tehtiin useampia, hyvät menot oli, vaikkakin vähän oikeaan takalaitaan. Lopuksi otin alustalla vähän korjailua, vaikka en yleensä noista yksittäisitä reunaanmenoista ole moksis, kun ne yleensä korjaantuu seuraavalla kerralla, kun niiden syytä on vaikea arvioida. Ruutuun syvälle meno on kuitenkin todella vahva nyt, ja tuntuu että aikoinaan tullut moka on korjaanunut jo keskusmuistista, joskin jatkamme edelleen samalla tiellä, ettei ala lipsua. Kaukoja lähinnä yksittäisnousuina, hyvin meni. Tunnari yyyylipitkästä matkasta, huippuhieno. Seuraamista lähinnä kontakti- ja käännösharkkana jokunen tovi, ja loppuun yksi luoksetulo ekaan pysähdykseen yltiöhienosti. Oli nimittän ihan superlatiivitreeni taas. :)

Tara-mummo pääsi omiin hommiin, ja olisiko se voinut olla enää innokkaampi, no ei. seuraamiset kivasti vaikka häiriötä oli ja pohja vaihtelevaa kasvillisuutta ja hiekkapohjaa, joka joskus Tarasta on myös vähän häiritsevää. Yleistä riekkumista jonkin verran, luoksetuloa vähän hinkuttaen, jotta saatiin toistoa ja onnistumista. Yksi napakka liikkeestä istuminen, siinä ne teräsmummohommat taisi suunnilleen olla. Pääsipähän Tarakin aitoihin töihin.