Ihan alkuun: Taimi kävi tänään Juha Pärnäsen silmätarkastuksessa, ja läpäisi syynin muuten puhtain paperein, mutta pari iiris-iiris ppm-rihmaa oli. Ei siis HC tai PRA muutoksia, ja PPM ei varsinaisesti vaikuta jalostussuunnitelmiin, etenkin kun sulhaskokelas Hopeaketun Touko Martti ja siskonsa Hopeaketun Tanhu kävelivät klinikalta ulos terveen paperit kourassa tai siis tassussa!!! Onnea meille kaikille ja kasvattajille, ja sukulaiskoirille ja kaikille, jotka haluavat osansa onnestamme! :)

Taimin sisarukset ovat nyt kaikki silmäpeilattu terveiksi ikähaarukassa reilu 2 vuotta - 3 vuotta. Se on kuitenkin selvä, että perinnöllinen kaihi tai PRA voivat puhjeta myöhemmällä iällä vasta näkyviin. Taimin isä on 9-vuotiaana saanut terveen paperit, emä on peilattu reilu kolmevuotiaana. Taimi ja veljensä Boni ovat testattu prcd-PRA:n suhteen terveiksi. Pientä dataa vaan silmistä. Kaikki luettavissa (prcd-PRA:ta lukuunottamatta) KoiraNetissä.

Syynien lisäksi otettiin pikatreenit, joissa Taimi-ilopillerille tehtiin ruutua sekä voittajan malliin, että sivusta ohjaten (hyvä näinkin!) ja tunnari, jossa ei kyllä mitään epävarmuuksia. Ei kai muuta oikein tehtykään, paitsi yksi liikkeellelähtö, josta palkka. Eikun merkkiä tehtiin, meni hetki kun muistui mihin ollaankaan tässä päästy. Tätä saa nyt aloitella treenimään enempikin.  :)