Eilen oli aikaa pikkasen treenaillakin, joten Arvin kanssa käytiin hiomassa vähän keppikulmia. Arvi tuntui kyllä hiipuvan kovin nopeasti. :/ Ehkä olisi pitänyt ottaa pienemmissä pätkissä. Intoa radalle kyllä oli kovastikin. Tai sitten sen kunto ei ole oikein kodillaankaan. Joka tapauksessa, pääsin opettelemaan vähän uutta ohjausta itse, mikä olikin kivaa, vaikkakin tuntuu aina niin kädettömälle!  Mutta kyllä se taas tästä. :)

Taimin kanssa eilen pihatokoa. Merkkiä onkin helppo tehdä pihalla. Se on kyllä aika metka, mutta Taimilla on välillä aavistuksen omintakeinen tyyli; se siis saattaa kiertää merkin oikealta puolelta sen taakse, vaikka lähteekin minun vasemmalta puolelta. En tiedä, onko sillä väliä, mutta jos on, siihen pitäisi nyt puuttua, tarkoitus kun on, että opetellaan kerralla kunnolla. Tunnaria pari kappaletta, ei ongelmaa. Noudon loppuasentoja pitkästä aikaa, otti vähän häiriötä pihalla liikkuneista, mutta kokosi itsensä. Ainiin, ja otettiinhan me ohjatun suuntia, turkooseilla vinkupatukoilla. Kaikki oikein. Nämä tuntuu menevän ihan äärettömän hyvin. Mutta vahvistellaan ihan suuntina, kunnes merkki on ihan kokonaan valmis ja luotettava. Pitää siihen keskellekin ottaa esine pian.

Tänään otettiin niin ikään pihatokoa. Noudon luovutuspaikkoja oikeinkin kivasti - suoria oli ja tiiviitä. Vähän myös itse luovutusta, hyvin odottaa käskyä. Näitä on aika kiva otellakin, kun ei jaksa itsekään liian isoja liikkeitä tehdä, ja tulee tätä täsmätreeniä ja palkkausta sitten tehtyä. Taimi tuntui ainakin tykkäävän. Merkki oli tänään ihan loistava, vauhti ja into on ainakin kohdillaan. Nyt taisi kiertääkin suoraan siitä vasemmalta puolelta taakse. Pari tunnaria, otti oman mutta tarkisti vielä muutkin, molemmilla kerralla. Loppuun tavallinen puinen tasamaanouto, oujeesmän hieno.