Eilen sitten tyypattiin uusin lähikenttä, sillekään ei matkaa kovin montaa sataa metriä. Ja se on metka, koska siinä onkin nurmipohja. Tara hillusteli alkuun. Sillä ei ehkä ollut mitään tietoa ruudun sijainnista, mutta maavainulla meni lähelle ja sitten taisi hiffata. Epäilyttää muutenkin vähän sen näkökyky, heti kun sopiva tilaisuus tulee, niin ehkä kurkistellaan silmiin. Muuten se vouhottikin seuraamista ja kaukoja kuulantyöntöareenalla. Arvilla pikkuhommia, ei meinannut luoksarin pysäytykset toimia alkuunkaan. 

Taimin kanssa ruutuja, ja näkyi hyvin ettei olla tehty taas maahan saakka pariin kertaan, kun ei meinannut mennä. Haettiin vähän sitä maahanmenoa, jonka jälkeen homma alkoi suklata. Kokeiltiinkohan yksi meno merkin kautta, taisi olla joo. Hyvä sekin. Ruutuun menot oli kyllä ihan huiman hyviä, nopeita. Kaukoja myös, seuraamistakin, leikkiä.. Ehkä ne oli siinä.

Tänään maneesi oli varattu, joten tehtiin pihalla vähän hommia. Ruutua taas oikein kivasti, nyt se maahanemenokin onnistui hyvin, ja palkkasin sinne maahan. Pari menoa erikseen, supereita nekin. Kerran taas merkin kautta, onnistui. Pikkuhiljaa se siitä rakentuu. :) Käännöksiä paljolla palkkauksella, ja luoksetulon onnistumisen hakua, kun istuminen ja maahanmeno olisi ollut seisomista mielekkäämpi? No, kun onnistui, niin ei siinä sitten ollut mitään. Aavistuksen vaisu Taimi oli, ehkä vähän väsyneen oloinen. Mutta ihan kelpohommat, nyt vähän huilia vaan viikonlopun yli, kun lähdetään pitkästä aikaa pois Päijät-Hämeestä. :o