Monta asiaa. Viime viikonloppu oli ihan superb, oltiin tukisukkiksilla kerimäellä. Lauantaina käytiin katselemassa hakukokeen tottiksia, ja hurja hinku tuli treenaamaan esteitä ja muuta. Lauantaina treenailtiin tokojuttuja. taimille seuraamista häiriköutynä, liikkeestä jääviä, seisomisen muistuttelua, joka alkoikin hyvin. ajattelin, että aloitetaan se taas kunnolla, ettei tule sekaannusta muihin jääviin, kun istumisen kanssa oli silloin niitä ongelmia. Merkkiä ja ruutua, ohjatun suuntia kapuloilla tyyppaus, tunnaria kaksi ja yksikkökaukoja. Ihan hyvät meiningit, joskin jotain pientä jarruttelua oli. No, illalla Taimi vinkaisi hypättyään sohvalle, ja paikansin vaivan ensin anaaleihin. 

Sunnuntaina käytiin Varkaudessa pk/tokotreeneissä isommalla lappalaisporukalla, ja olipa kivaa! Otin varovasti Taimin kanssa, katsellen oirehtiiko. Oli hyvin mukana ja tehtiin paikallaolot, istumisessa kävin kehumassa näkyvillä paristi, mutta tosi hyvä oli, samoin maassa olo. Tehtiin pari merkkiä ihan jees, ruutuun juokseminen oli vähän köpösen näköistä laukkaa. 

Maanantaina käytiin eläinlääkärillä. Anaalit olikin iha kunnossa, lannerangasta niiasi vähän, mutta ei vingahdellut. Takajalkojen liikkeet normaalit, rehleksit normaalit ja liikutteli ja taivutteli itseään kuitenkin normaalisti. Saatiin pari viikkoa särkylääkettä, ja sama ollaan poissa agilitystä ja rajummasta riekunnasta. Taimi näyttää olevan ihan kunnossa nyt, tai voihan se olla lääkkeenkin vaikutusta, mutta hyppii kyllä ja riekkuu kotona normisti. Otetaan kuitenkin tämä pari viikkoa iisisti, ei toki parane leikitellä asian kanssa. Koirathan riekkui pihalla viikonlopun ilman valvontaa, joten paha sanoa, onko siellä käynyt jotain. Lisäksi Taimi kynti kyllä perjantaina sisärappusissa pahasti turvalleen, mikä voi olla myös se hetki, kun jotain sattui.

Eilen aksailtiin Arvin kanssa taas tosi tosi kivasti mennesisä treeneissä. Arvi kulki taas kuten viime viikolla, ja thtiin sellaisia juttuja, joiden en vaan taas nähnyt etukäteen onnistuvan, Arvi ylitti itsensä. Mahtia!