Ihan parasta, mahtavaa, ihanaa! Joensuu!

Perjantaina hurautin suunnilleen suoraan hallille, jossa treenattiin Hertan ja Martin sekä ja Päivikin ja Tanhun kanssa. Otettiin tokoleikkiä alkuun, eikä sitä juuri olla Taimin kanssa tehtykään. Pelitti kyllä aikas kivasti! Hyppyä, josta noutamaan, merkkiä, siitä putkeen, noutoon, ruutuun, puomille, merkille... jne.  itse mahdollisimman paikalla ollen. Nouto-ruutu-kaukot-yhdistelmä oli lemppari. 8) Ihan huikeen hauskaa ja hienoo!

Toisessa setissä "oikeitakin" juttuja. Aluksi vinosta noudon palautuksia. Suoraa loppuasentoa pitää erikseen treenailla näitä vinoista. Sitten ohjattua suoraan merkille aseteltuna, hieno oli vasen, oikeassa ruutu veti mutta Päivikin avulla hiffasi kapulan ja hyvä nouto, sitten uudestaan oikea onnistuneesti. Merkit oli hyviä - rauha siihen pysäytyksen jälkeen tulevaan hetkeen on saatu,eikä Taimi steppaile taka-etu-etu-taka-etu-taka askelin eessuntaassu kartion päällä tarjoillen, mistä voisi saada palkkaa. :D Niin ne palaset loksahtelee välillä, kun taukoa on. Loppuun tunnari, Taimi oli lähetyksessä kapuloiden lähellä, ja minä ylipitkän matkan päässä. Ei kauan hajustettu, teki töitä ja toi oman hienosti. No, ylipäänsä noudon palautuksia pitää ottaa erillään, kun jäi vähän kauas. Tehtiin tunnarilla parit eteentulot, ne oli sitten jo ihan hienoja ja tiiviitä. 

Tänään käytiin Riikan ja Ajan kanssa raviksella treenailemassa. Tara teki seuruuta, luoksaria ja kaukoja. Kaukoissa suorastaan räyhäsi, joten piti rauhoitella. Arvilla oli myös seuruuta ja luoksetuloa - pääasiassa lelu suussa juoksentelua ja höpöilyä.

Taimin kanssa vähän seuraamisen lähtöjä, ja jääviä. Niin joo, jääviä otettiin eilenkin hallilla. Erottelua pitää vielä tehdä, mutta oikeita tuli ja seisominen etenkin on nyt hyvin tullut ohjelmaan takaisin! Välillä istumisen tilalla seisoo, joten vahvistusta vaan. Luoksaria tehtiin myös - ensin kokonaan, sitten seisomisesta palkaten. Loppupalkka tuli muutaman merkin jälkeen hyvästä merkille menosta ja pysähtymisestä.

Ihan mahtavia treenejä, kiitos kaikille ihanuuksille!