Perusaihe jatkui taas tänään. Otettiin ulkona suuntia, nyt sai taas pidempiä matkoja. Nimittäin sen yhden maneesilla taphtuneen sekaannuksen jälkeen tämä ei ole ollut ihan entisellään. Silloinhan oli just juoksu tulossa, mikä aiheutti herkkyyttä selvästi (eli meni syömään kakkaa eikä enää "osannut" mennä oikealle sen jälkeen).  Alustoilla päätin hakea nyt 100% varmuuden suuntiin, ennen kuin otetaan taas kapuloita / leluja. Kiire kun ei ole. Ja tämähän kyllä vaatii taas sitoutumaan monta kertaa viikossa / päivässä treeniin, jotta sitä oikeanlaista varmuutta saadaan. Hope so, I'm back. :D Suunnat tänään siis kyllä aika bueno, mitä nyt pari kertaa lähti vaan väärään suuntaan, eli pitää kyllä oikeesti miettiä, vaatia kuuntelemista ja keskittymistä. 

Jäävissä oli oikea meininki. Hyvät erottelut ja näpsäkät hommat. Seuraamisesta palkkailin niin ikään.

Tara teki seuraamista ja eteentuloa, soli taas mainio. Tara on vaan niin iloinen pikku koira, sen touhuista tulee hyvälle tuulelle. Ja Tara on hyvässä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Arvi teki yliyli-innokasta seuraamista, kaukoja ja jääviä. Nättei, oi niin nättei. Arvi on varmaan seuraava koira kokeessa, ehkä tuossa pitää vaikka uuden vuoden tienoilla tehdä joku lupas. Kääk!

Edit. Thetiin vielä kotona isolla areenalla suuntia, ja ne oli ihan llllloistavat! Ulkotreenissä miulla on jotenkin huono tekniikka, ja kaikkeen sälään menee liikaa aikaaa, ja itse toistoja tulee aikan nähden ehkä liian vähän.

Yritin jatkaa kissan treenausta... Paino sanalla yritin.. Ensin nameiksi koirien maksanameja. Maksa, kissa, hyvä yhdistelmä. "Yäk", sanoi Kurra ja käveli tiehensä. Noh, kokeillaan kylmäsavulohta. "YYYÖÖÖÖKK!!!" huusi Kurra. Okei, laitetaan niitä juustokuutioita sit. Ne maistui, kun kokeilin. Mutta sitten ei vaan huvittanut tienata nameja. Kerran se säälistä nuuhkaisi alustaa, ja sitten koirat toisessa huoneessa haukahtivat, kun kuvittelivat jonkun eksyneen tänne (siis kuka tänne nyt tulisi?!?!), ja Korppu sai hyvän syyn juosta pois. Lyhyesti: tänään ei ollut hyvä päivä kouluttaa kissaa. Kissa valitsee päivän, ei ihminen.