Tänään päästiin touhuumaan. :) Aamulla koirat töihin, ja Taimi opetuskappaleeksi. Pestiin ja kuurattiin. Fööniä se katsoi aika pitkään, mutta lopulta otti asian Taimimaisella tyyneydellä. :D Pesun ja kuurauksen jälkeen mentiin maneesiin koklimaan ohjattua. No, olisi pitänyt muistaa, että tuollainen useamman tunnin edustus vaatii veronsa, ja hypetys päättyi tänään. Intoa oli, mutta keksittyään keskikapulan, tuli vaikeuksia. Kun pysäytin keskimmäiselle menosta, Taimi tarjosi kakan syöntiä ja kun ärähdin siitä, niin oikealle ei enää osannutkaan mennä. :P Pari kertaa haettiin kapula yhdessä, ja uusi onnistuneempi setti. Tehtiin myöhemmin vielä toisin päin ihan jees, jätin keskimmäisen pois, ettei se jää mieleen. Ensin se mainasikin lähteä keskelle, mutta kun tarjolla ei ollut kapulaa, oikeakin maistui. Tuossa vaan näki, miten nopeasti joku tuollainen voi oikeasti jäädä koiralle mieleen. Niinpä jatkossa vahvistellaan ihan suuntia hetki taas ilman keskimmäistä, ja pitää muistaa ottaa välillä leluilla, välillä kapuloilla.

Merkkileikkiä saatiin hyvin tehtyä, kun isoja punaisia kartoita oli valmiina eri sivuilla maneesia. Tämä oikein kiva. Tara kävi tekemässä useita noutoja intopinkeenä. Lyhyemmän päivän jälkeen kerettiin käydä fasaanimetsälenkillä, jossa tänään ei näkynyt yhden yhtä fasaania, jokunen yksikköjälki siellä täällä. Outoa. Ja lauantaina niitä oli massana. 

Huilattiin kotona, ja lädettiin pyörähtämään Arvin treeneissä. Kiva ylläri odottikin, kun Arvin bestis Poju oli käymässä. Pojat oli taas aika hellyjä. Pojun "veli" Timo tosin ei ollut niin kovin mieleinen Arskalle... xD Taimi kävi ennen treeniä tekemässä puomia ja keppejä, oli hurjan hyvä meno päällä. Ja nyt on koirat saaneet touhuta ja tehdä vanhaan malliin, joten varmaan jäävät mielellään huilaamaan, kun lähden itse viikonlopuksi rentoutumaan toisten hoiviin.