No nyt vihdoin uutisia, miten meidän viikko on mennyt.

Martti saapui siis tasan viikko sitten heilastelureissulle. Taimilla ei sitä ennen ollut vielä mitään eleitä ja merkkejä, että sopivat päivät olisivat lähellä, mutta tajuttuaan, että Uros on talossa, alkoi heti tyrkytys. :D Yleensä se alkaa vasta 9. päivä, nyt siis jo vähän aiemmin. Siksipä on hieman hankala arvoida sen käytöksestä tärppejä... Se nimittäin ON tyrkky. Martti ei kuitenkaan vielä osoittanut kiinnostusta, joten alettiin odotella sopivampaa aikaa.

Keskiviikkona heräsi Marttikin, ja yritystä oli ke, to, pe ja la. Nalkkiin ei kuitenkaan pariskunta harmistukseksi jäänyt. Hertta tuli lauantaina Martinhakumatkalle, joskin puhuttiin jo, että niin kauan kun pariskunta jumppaa, jumpatkoon ja jääköön Martti vielä meille. Pidettiin kiva ilta, ja suunniteltiin jo seuraavista juoksuistakin yrittämistä.  Homma tosin alkoi näyttää vähän positiiviselle, kun Taran lisäksi Arvi alkoi yrittää Taimia, ja sitähän se ei ole tehnyt kuin yhden ainoan kerran joskus 2 vuotta sitten. Rasalla oli myös kiinnostusta, joskin Taimi pisteli Marttia ja Rasaa kyllä samalla mitalla, ja oli ilmeisesti päättänyt, että joku tulee tästä kiimasta tiineeksi. ;)

Tänä aamuna "hullu koiranainen" meni taas tekemään lumitöitä koirien jumpatessa pihalla, kun se tapahtui - tyypit meni nalkkiin. :D Olin ehkä revetä liitoksistani, ja piti odotella tyyppien irtoamista, ja rynnättävä hihkumaan Hertalle ilouutiset. Samoin sitten tänä iltana homma uusiutui samalla kaavalla. Sitten jäädään odottelemaan, tuleeko tästä tulosta, kirkossa kuulutettuahan se ei vieläkään ole. 

Tässä kun Martti on ollut meillä viikon, on vaan niin vahvistunut, miten valinta on ollut hyvä. Ihan mahtava koira! Martti kävi pienessä luonnetestissäkin, kun otin sen töihin ja käsittelytunneille heti vaan harjattavaksi ja pestäväksi. Tyyppi hurmasikin jengiä olemalla maailman onnellisin herraskoira samalla kun useampi harjasi sitä. Pestiin ja föönättiin päälle. Martista kuoriutuikin oikein salonkikelpoinen. Lisäksi se on ollut hienosti hoitolan häkeissä odottelemassa kun minä teen töitä. Sopeutuvainen ja luotettava kaveri kerta kaikkiaan.