on hyvä leffa, vaikkei genre olekaan just se suosikki. Muita Eastwoodin hyviä ovat Hiljaiset sillat, Million dollar baby ja Gran Torino. Tuli vaan otsikosta mieleen.

Päivän treenitpä siis aasinsillan kautta. Ei kyllä rumaa ollut. Pahalla aloitettiin. Menin ennen treeninvetoa ottamaan pientä tokoa, mutta jäi vähemmän aikaa kuin oli tarkoitus, kun piti järjestää Taralle lihapulla-ansa, huoh. Taimi ei oikein kerennyt syttyä. Tehtiin siis suuntia oikeilla matkoilla. Ei siinä, hyviä oli joukossa monta, mutta vähän keskittymättömyyttä, josta seurasi muutamat keskelle menot. Kävin kyllä heti näyttämässä sitten alustaa, ettei tulisi toistoja vääristä. Vähän nuutunutta oli meno.

Treenien jälkeen otin uudelleen, ja odotus ja toisten koirien haukunta oli tehnyt taikansa. Siripirivirtanen tuli maneesiin kanssani. Otettiin parit puoleensa, ei keskimmäisiä, eikä nuutunutta menoa. :) Hahaa, saatiimpa henkinen korjaus!

Ja sitten ei muuta kuin jännäämään huomista. Jos on tiineenä, jatketaan treenailua niin kauan kun jaksaa. Jos ei, otetaan tähtäimeksi maaliskuun lopulla oleva erkkarin Toko Vääksyssä.