EIlen oli kauan odotetut agilitytreenit, Niinpä pääsi yllättämään, että Taimi lähti hommiin tosi tahmaisesti, eikä ollenkaan sillä vireella, mitä on nähty. Plah. Olipa tylsää. Mietin, mistä moinen, kun tokossa se hyvä että pysyy käsissä. Ehkä pieni valeraskaus sittenkin on, sillä illalla raavittiin raivokkaasti lattiaa. Tai sitten oli muuten tahmapäivä, katsellaan taas ensi viikolla uudelleen, miten lähtee.

Tänään kuitenkin Tokoiltiin Teijan ja karjisten kanssa. Tara hillusteli ruutua, seuruuta, luoksaria, metukkaa.. ja kaukoja. Muut hyvin, mutta kaukoissa ei vaan meinannut pää kestää kasassa, oli turhan ylivireessä. Mutta siis, oli oikein huippua Taran kanssa. :)

Arvi teki koko avoimenluokan, ilman hyppyä tosin. Vinkumista vähän ja jurinaa, joku lähtöhaukkukin, mutta muutenhan poika tekee kaikki putkeen vapauttamatta täysin naama pokkana loppuun saakka. :D Ei hitto se on hassu.

Taimi oli oikein hyvin mukana. Tehtiin ensin suuntia, aluksi suoraan merkiltä, sitten käskytettynä. Käskytetyt meni oikein hienosti! Sen jälkeen tehtiin salamaa (m-s-i), kaik oikein, palkkasin asennosta / pysymisestä ja seuruuseen lähdöstä. Loppuun ruutu kokonaan, tai siis poispäinkävelyssä tulevasta käskystä lähdin palkkaamaan Taimin ruutuun pysymisestä. 

Tehtiin vielä merkkejä erikseen keskittyen merkin pystyssä pysymiseen. Loppuun paikallaolot, molemmat bueno, joten mikäs siinä.